5 Φεβρουαρίου 2016

Ο όρκος του μάγου του Βασίλη Κρουστάλη

Βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου ''Ο όρκος του μάγου'' του Βασίλη Κρουστάλη


Παράλληλες ιστορίες που με μαεστρία συνδέονται μεταξύ τους και με ανατροπές φτάνουν σε ένα τέλος που αφήνει πολλές υποσχέσεις για τα επόμενα βιβλία της σειράς, χρησιμοποιεί ο συγγραφέας Βασίλης Κρουστάλης στο μυθιστόρημα «Ο όρκος του μάγου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως. Με το μυθιστόρημα ανοίγει η σειρά ηρωικής φαντασίας «Ιστορίες του Καγάντο».

Κεντρικό πρόσωπο του βιβλίου, ένας μυστηριώδης μάγος, ο Άλαντορ, ο οποίος συγκεντρώνει μια ομάδα από πολύ διαφορετικά μεταξύ τους άτομα, για να ταξιδέψουν στον κόσμο του Καγάντο και να αποκτήσουν τρία σπάνια υλικά. Στόχος του μάγου να κατασκευάσει ένα μαγικό σπαθί, το μόνο όπλο που μπορεί να εξολοθρεύσει τον ανίκητο δράκο που φυλάει έναν αμύθητο θησαυρό.
Το ταξίδι τους κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Δύο επικίνδυνοι εκτελεστές βρίσκονται στα χνάρια ενός από τους συντρόφους του μάγου, σκορπίζοντας παντού τον θάνατο, ενώ ο βασιλιάς των ερυθρόδερμων ορκ μετά από μια μάχη τραυματίζεται σοβαρά. Αυτό θα προκαλέσει μια σειρά από γεγονότα που θα αλλάξουν μια για πάντα το μέλλον του Καγάντο.
Θα βγουν ο μάγος και η ομάδα του αλώβητοι από τις μάχες;
Θα καταφέρουν να υπερβούν τα δυσθεώρητα εμπόδια και να πετύχουν τον στόχο τους;


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Ο όρκος του μάγου
ΣΕΙΡΑ: Ιστορίες του Καγάντο
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Βασίλης Κρουστάλης
ISBN: 978-618-5095-25-3
ΣΕΛΙΔΕΣ: 508
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 14*21
ΤΙΜΗ: 18 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου