3 Φεβρουαρίου 2016

Apple: Πότε έρχονται τα iPhone 5se και iPad Air 3

Tην Τρίτη 15 Μαρτίου αναμένεται να παρουσιάσει η Apple το iPhone 5se που θα αντικαταστήσει το 5s στην υπάρχουσα σειρά συσκευών της καθώς και το νέο iPad Air 3, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του 9to5Mac.


Οι προσκλήσεις στον Τύπο δεν έχουν αποσταλεί ακόμα και οι πηγές σημειώνουν ότι η επίσημη ημερομηνία ενδέχεται να αλλάξει ελαφρώς, δεδομένου ότι υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος πριν από την εκδήλωση.

Το αποκαλούμενο ως iPhone 5se (se από το special edition) μοιάζει με ένα iPhone 6 μικρότερου μεγέθους, το οποίο δανείζεται ωστόσο στοιχεία και από το παλαιότερο iPhone 5S. Θα ενσωματώνει οθόνη 4 ιντσών (ανάλυσης 1136x640 pixels), με ελαφρώς κυρτό γυαλί στις μπροστινές άκρες, όπως και οι πρόσφατες προτάσεις της Apple.


Θα διαθέτει κάποιες από τις εσωτερικές αναβαθμίσεις του iPhone 6: Apple A8 SoC, συνεπεξεργαστή M8, κάμερες 8MP και 1.2MP, NFC, Apple Pay, όπως επίσης και τη λειτουργία Live photos, όχι όμως και τη δυνατότητα 3D touch. Θα έρθει επίσης με 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2, 300Mbps LTE, αλλά και τη χρωματική επιλογή ροζ χρυσού που επίσης γνωρίσαμε στα τελευταία iPhone. Επιπλέον, θα διαθέτει και το headphone jack που πολλοί λένε ότι θα λείπει από το iPhone 7.

Ακόμα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν για το iPad Air 3 ότι, επιπρόσθετα με την οθόνη 4Κ, θα έχει έως και 4GB RAM, ενώ η μπαταρία του θα διαρκεί περισσότερο. Η μαζική παραγωγή του θα ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Το iPad Air 3 θα διαθέτει οθόνη 3D Touch, παρά τα δημοσιεύματα που νωρίτερα είχαν αναφέρει ότι αυτό δεν θα γίνει λόγω προβλημάτων στην παραγωγή.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου