15 Φεβρουαρίου 2016

Χαμός στον ΗΣΑΠ με υπάλληλο σεκιούριτι που είπε σε μετανάστη: «Εγώ κάνω κουμάντο εδώ» [βίντεο]

Σάλο έχει προκαλέσει στα κοινωνικά ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μόλις χθες στο διαδίκτυο στο οποίο ένας υπάλληλος σεκιούριτι σε σταθμό του Ηλεκτρικού απαιτεί από έναν μετανάστη από την Αφρική να μεταφέρει την αποσκευή που έχει μαζί του στο τελευταίο βαγόνι του συρμού.


Το περιστατικό συνέβη στον ηλεκτρικό της Κηφισιάς όταν ο υπάλληλος ισχυριζόμενος ότι το τρένο γράφει μπροστά ότι επιτρέπεται η μεταφορά αποσκευών μόνο στο τελευταίο βαγόνι ζήτησε από τον μετανάστη να αλλάξει βαγόνι. Ο μετανάστης αντέδρασε και αρνήθηκε να αλλάξει βαγόνι, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να αποκτήσει πιο επιθετικό ύφος απέναντί του και να σπρώξει τα πράγματα του λέγοντας μάλιστα ότι αυτός κάνει κουμάντο εκεί.

Όλα τελείωσαν όταν μία επιβάτιδα, η οποία βιντεοσκόπησε το συμβάν, παρενέβη υπερασπιζόμενη τον Αφρικανό μετανάστη αναφέροντας ότι πουθενά δεν αναγράφεται τέτοιος κανονισμός για τις αποσκευές. Η επιβάτιδα μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η αποσκευή της ανήκει και ζήτησε να κληθεί η αστυνομία. Μετά την παρέμβασή της το περιστατικό έληξε και ο συρμός ξεκίνησε κανονικά την πορεία του.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου