29 Νοεμβρίου 2015

Έριξε τη βόμβα ο Πατέρας!

Την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ο πρώην πρόεδρος του "τριφυλλιού" φέρεται να πήρε ξεκάθαρα θέση για την πιθανότητα της επιστροφής του!


Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Καυταντζόγλειο από τον Ηρακλή και αναμένονται νέες αντιδράσεις μετά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο.

Η κρίση που βιώνει ο σύλλογος φαίνεται ότι έχει περάσει και στο αγωνιστικό κομμάτι και δεν αποκλείεται πλέον να επισπευσθούν οι διοικητικές εξελίξεις για να δοθεί λύση στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η "πράσινη" ΠΑΕ.

Τα σενάρια που έχουν ακουσθεί όλες αυτές τις μέρες είναι πολλά κι ένα απ΄ αυτά φέρνει τον Νικόλα Πατέρα να ενεργοποιείται ξανά στα του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες ανέφεραν μέχρι τώρα ότι ο εφοπλιστής μπορεί να επιστρέψει στην "πράσινη" ΠΑΕ ως ένας ισχυρός "συμπαίκτης" του Γιάννη Αλαφούζου, ωστόσο σημερινό δημοσίευμα έρχεται να προσθέσει νέα στοιχεία στο ενδεχόμενο αυτό.



Όπως αναφέρει πρωτοσέλιδα η εφημερίδα "Αθλητική Ημέρα", η οποία λέγεται ότι έχει καλή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον πρώην πρόεδρο του Τριφυλλιού, ο Νικόλας Πατέρας είναι έτοιμος να μπει ξανά στον Παναθηναϊκό, αλλά χωρίς τον Γιάννη Αλαφούζο και με μία δική του ομάδα ισχυρών επιχειρηματιών!

"Κουμάντο μόνο εγώ στον Παναθηναϊκό", αναφέρει η εφημερίδα στον βασικό της τίτλο ως θέση του Νικόλα Πατέρα και προσθέτει με νόημα: "Μόνος του ή τίποτα", ενώ σε άλλο σημείο τονίζει πως "επιθυμία του να αναλάβει με δική του ομάδα επιχειρηματιών".

Την ίδια στιγμή, άλλες πληροφορίες κοντά στο "πράσινο" ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος του Τριφυλλιού είναι θετικός στο να επιστρέψει στην ομάδα, έχει αφουγκραστεί την επιθυμία του κόσμου να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και κάνει τις σχετικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να αποκλείει τη συνύπαρξή του με την τωρινή διοίκηση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου