27 Νοεμβρίου 2015

Πατέρας εξέδιδε έναντι αμοιβής την ανήλικη κόρη του

Ένα ζευγάρι Βούλγαρων συνελήφθη στην περιοχή της Θεσσαλονίκης καθώς κατηγορείται για μαστροπεία κατ” εξακολούθηση, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται μία ομοεθνής τους που αναζητείται για διευκόλυνση ακολασίας.


Εδώ και δύο χρόνια, η 15χρονη σήμερα κοπέλα ζει ένα μαρτύριο από όταν ξεκίνησε ο πατέρας της και η 36χρονη σύζυγός του, συνεργαζόμενοι με τη συμπατριώτισσά τους, να την υποχρεώνει να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες έναντι μικρής χρηματικής αμοιβής. Επιπλεόν, σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, το ζευγάρι χρησιμοποιούσε σωματική βία εναντίον της ανήλικης προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της.



Η καταζητούμενη συνεργός ήταν εκείνη που κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού της νεαρής κοπέλας και τη συνόδευε σε διαμέρισμα, σε κεντρική περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου το θύμα ικανοποιούσε τους πελάτες. Μάλιστα, φαίνεται να κρατούσε μέρος της αμοιβής, με το υπόλοιπο να καταλήγει στο ζευγάρι.

Η σύλληψη των μαστροπών έγινε μετά από καταγγελία που έγινε τηλεφωνικά στην εθνική γραμμή για τα παιδιά SOS, η οποία διαβιβάστηκε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Το άτυχο κορίτσι νοσηλεύεται τώρα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου