21 Ιανουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Ταχυδρόμησε... κάνναβη

Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ψυχοτρόπων ουσιών, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε διάφορα σημεία της πόλης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης - Ευκαρπίας συνέλαβαν συνολικά πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης ενός 20χρονου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. εντόπισαν και παρέδωσαν σε αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ταχυδρομική επιστολή (φάκελο), που όπως διαπιστώθηκε περιείχε ένα μικρόδεμα κάνναβης βάρους (5,4) γραμμαρίων.

 Παραλήπτης της επιστολής ήταν ο 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη μόλις παρέλαβε τον φάκελο, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης κονιορτοποίησης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου