28 Ιανουαρίου 2016

Κίνηση για Μπράμο ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Παναθηναϊκός κινεί τις διαδικασίες για την απόκτηση του Μάικ Μπράμου, με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να έχουν επαφή με την πλευρά του παίκτη και της ομάδας του (Βενέτσια) τις επόμενες ώρες. Τα δεδομένα και οι δυσκολίες.


Η ήττα και η κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει φέρει έντονο αναβρασμό εντός του Παναθηναϊκού. Ένας αναβρασμός που έφερε τις συσκέψεις επί συσκέψεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους συνεργάτες του και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς προκειμένου να παρθούν αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση του ρόστερ. Ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" πήρε την κατάσταση... στα χέρια του και πραγματοποιεί διαδοχικές επαφές προκειμένου να φέρει στο ΟΑΚΑ το συντομότερο δυνατό παίκτες που θα βοηθήσουν επί της ουσίας την ομάδα, δίνοντας συνέχεια στην ήδη μεγάλη επένδυση που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Υπό αυτό το πρίσμα, ένας παίκτης που απασχολεί εντόνως τους "πράσινους" τις τελευταίες ώρες είναι ένας -όχι και τόσο- παλιός γνώριμός τους. Ο λόγος για τον Μάικ Μπράμο, ο οποίος -μετά από ένα χρόνο αποχής λόγω τραυματισμού- αγωνίζεται στην Ιταλία με τα χρώματα της Βενέτσια του Κάρλο Ρεκαλκάτι. Ο ομογενής γκαρντ/φόργουορντ απέδειξε φέτος πως άφησε οριστικά πίσω τον τραυματισμό (σ.σ.: στο χέρι, στο Summer League του ΝΒΑ), που τον κράτησε στον "πάγο" για μια σεζόν μην επιτρέποντάς του να "εξαργυρώσει" τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε επί μια διετία με τα χρώματα του Παναθηναϊκού σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Euroleague.

Ήταν άλλωστε ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους στην εξαιρετική άμυνα που είχαν δημιουργήσει οι "πράσινοι" επί των ημερών του Αργύρη Πεδουλάκη, έχοντας την ικανότητα να παίξει τόσο στο "2" όσο και στο "3". Ο άριστος χαρακτήρας, ο επαγγελματισμός και η γνώση των αποδυτηρίων που διαθέτει (σε συνδυασμό με το ελληνικό διαβατήριο) τον καθιστούν την πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι από την Τρίτη (26/1) το πρωί κι αφορούσε την ενίσχυση της περιφέρειας, με έναν ρολίστα που μπορεί να δώσει πολλά.

Γι αυτό τον λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr που δεν επιβεβαιώνονται ούτε διαψεύδονται από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, άνθρωποι του "τριφυλλιού" θα έχουν επαφή με την πλευρά του παίκτη και την ομάδα του τις επόμενες ώρες. Πρώτος στόχος να διερευνήσουν πόσο εύκολο είναι να "σπάσει" το συμβόλαιό του με τη Βενέτσια και να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Δεύτερος να εξακριβώσουν αν ο παίκτης βλέπει με "καλό μάτι" το ενδεχόμενο επιστροφής του στη χώρα. Κι αυτό γιατί η παρουσία του στην Ιταλία είναι κάτι παραπάνω από θετική, έχοντας 8.9 πόντους (με 47.6% στα δίποντα, 48.2% στα τρίποντα και 83.3% στις βολές), 4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο. Η συνέπεια στο περιφερειακό σουτ είναι, άλλωστε, ένα από τα (μεγάλα) προβλήματα του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής, με τα ποσοστά των "πρασίνων" να είναι απογοητευτικά (34.1%) στην Euroleague.

Στο "τριφύλλι" κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που είναι να έρθουν, αφού οι προτάσεις πέφτουν "βροχή" κι η βιασύνη στη λήψη κάποιας απόφασης είναι το τελευταίο που επιθυμούν. Στο χρονικό σημείο που βρίσκεται άλλωστε η σεζόν και με τα δεδομένα να είναι σε βάρος του Παναθηναϊκού στο Top 16 και την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τα λάθη... απαγορεύονται. Ο Μάικ Μπράμος είναι μια ασφαλής επιλογή, την οποία θέλουν να επαναφέρουν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να ανεβάσουν την αθλητικότητα, την ενέργεια και την ένταση της ομάδας στο παρκέ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου