7 Οκτωβρίου 2016

Και εκτός Βουλής η σύγκρουση Παππά - Βορίδη

Συνέχεια στην κόντρα που ξεκίνησε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, έδωσαν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης.


Σε δήλωσή του μετά το πέρας της συνεδρίασης και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διερεύνησης ποινικών ευθυνών για τον κ. Παππά, ο κ. Βορίδης είπε ότι αυτά θα εξεταστούν τη στιγμή που πρέπει. «Αλλά προφανώς, όταν ελέγχονται ποινικά οι υπό τον κ. Παππά και ο κ. Παππάς έχει αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις τους - ξανά λέω - θα έρθει η στιγμή, που αυτά θα κριθούν και θα αξιολογηθούν», συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε τη ΝΔ «διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου των καναλαρχών».

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς τονίζει ότι «η σημερινή δήλωση του κ. Βορίδη, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στης Βουλής, αποδεικνύει ότι η ΝΔ κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου των καναλαρχών, με έντονη οσμή ακροδεξιάς».

Ο κ. Παππάς σημειώνει ότι «η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και το τίμημα των 250 εκατομμυρίων».

Επισημαίνει επίσης, ότι «ζούμε ήδη την επόμενη μέρα του διαγωνισμού» και σχολιάζει πως «τα στελέχη της ΝΔ συμπεριφέρονται λες και θα πληρώσουν το τίμημα από την τσέπη τους».

«Αλλά πλέον αυτό δεν έχει σημασία» αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας.

Η συζήτηση στην επιτροπή εξελίχθηκε επίσης σε υψηλούς τόνους με αντεγκλήσεις και υπονοούμενα για τις σχέσεις του πολιτικού κόσμου με επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά και παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου