14 Σεπτεμβρίου 2016

Παναγιά μου, τι Μπαρτσελόνα ήταν αυτή!

Μαγεία από την Μπάρτσα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League! Στα επτά γκολ σταμάτησε το κοντέρ κόντρα στην άμοιρη Σέλτικ που ήταν αδύνατο ν' αντισταθεί. Σόου από την Μπάγερν στο ματς με τη Ροστόφ, ισοπαλία στο Παρί-Άρσεναλ.


Η τριάδα των MSN βρέθηκε για πρώτη φορά εφέτος στην αρχική 11άδα της Μπαρτσελόνα και το 7-0 επί της Σέλτικ στο "Καμπ Νου" έμοιαζε βγαλμένο από το... playstation. Ο Νεϊμάρ κεντούσε στο χορτάρι, ο Μέσι εκτελούσε (χατ τρικ - έκτο στη διοργάνωση) και ο Σουάρες συμπλήρωνε ιδανικά την τριπλέτα των "μπλαουγκράνα", οι οποίοι έκαναν επιβλητική πρεμιέρα στο Champions League. Ακόμη κι αν είχε μπει το πέναλτι του Ντεμπελέ στο 24' (απέκρουσε ο Τερ Στέγκεν), η τύχη των πρωταθλητών Σκωτίας δεν θα ήταν διαφορετική!


Την ίδια ώρα στο Μόναχο η Μπάγερν επιβεβαίωνε πως με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο μπορεί να είναι το ίδιο ελκυστική στη μετά-Γκουαρδιόλα εποχή. Ο Λεβαντόφσκι έδειξε το δρόμο από την άσπρη βούλα, προτού ο Μίλερ "καθαρίσει" από το πρώτο ημίχρονο το ματς με την πρωτάρα Ροστόφ. Το 5-0 βέβαια έφερε την υπογραφή του Κίμιχ, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε δις για τους Βαυαρούς, προτού ο Μπερνάτ διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.


Στο "Παρκ ντε Πρενς" ο Έντισον Καβάνι βρήκε δίχτυα στα 42'' από τη σέντρα και πέτυχε το γρηγορότερο γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν στη διοργάνωση. Ταυτόχρονα ήταν το πιο γρήγορο που δέχθηκε η Άρσεναλ. Ωστόσο η ομάδα του Έμερι, που έβαλε τέσσερις αμυντικούς χαφ στο ίδιο σχήμα βαφτίζοντας εξτρέμ τον Ματουιντί, ξόδεψε τις ευκαιρίες που έφτιαξε έκτοτε και το τέρμα του Αλέξις Σάντσες στο 78' έφερε το τελικό 1-1. Στο φινάλε δε η ομάδα του Βενγκέρ λίγο έλειψε να "κλέψει" το διπλό. Ζιρού και Βεράτι αποβλήθηκαν πριν από το σφύριγμα της λήξης.

Κατά τ' άλλα, η Ατλέτικο έφυγε με το 1-0 από το Αϊντχόφεν χάρη στο γκολ του Σαούλ (43') και το πέναλτι του Γουαρδάδο που έπιασε ο Όμπλακ (45'), η Νάπολι είχε σκόρερ τον Μίλικ στο 2-1 επί της Ντιναμό των δέκα παικτών στο Κίεβο, ενώ η Μπενφίκα (χωρίς Μήτρογλου) δεν κατάφερε να κάμψει να την αντίσταση της Μπεσίκτας στο "Λουζ", αφού ο δικός της Ταλίσκα ισοφάρισε στο 93' μ' εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν - Άρσεναλ 1-1

(1' Καβάνι - 78' Σάντσες)

Βασιλεία - Λουντογκόρετς 1-1

(79' Στέφεν - 45' Καφού)


2ος όμιλος

Ντιναμό Κιέβου - Νάπολι 1-2

(26' Χάρμας - 36', 45' Μίλικ)

Μπενφίκα - Μπεσίκτας 1-1

(12' Τσέρβι - 93' Ταλίσκα)


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Σέλτικ 7-0

(3', 27', 60' Μέσι, 50' Νεϊμάρ, 59' Ινιέστα, 75', 88' Σουάρες)

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ (αναβολή)


4ος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου - Ροστόφ 5-0

(28'πεν. Λεβαντόφσκι, 45' Μίλερ, 53', 60' Κίμιχ, 90' Μπερνάτ)

Αϊντχόφεν - Ατλέτικο 0-1

(43' Σαούλ Νίγκεθ)


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

5ος όμιλος

Λεβερκούζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τότεναμ - Μονακό


6ος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης - Σπόρτινγκ

Λέγκια - Ντόρτμουντ


7ος όμιλος

Μπριζ - Λέστερ

Πόρτο - Κοπεγχάγη


8ος όμιλος

Λιόν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Γιουβέντους - Σεβίλλη

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου