20 Σεπτεμβρίου 2016

Έτσι θα κάνεις σεξ όπως στις "9 1/2 Εβδομάδες" χωρίς ευτράπελα

Δεν είναι κακό να πειραματίζεσαι με τη σεξουαλική σου ζωή, αρκεί να ξέρεις το πώς.


Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πασίγνωστη σκηνή με την Kim Bassinger να κάνει στριπτίζ στον Mickey Rourke κι εκείνος να την ταΐζει φρούτα, γλυκά και σαμπάνια στο στόμα, στην ταινία "9 1/2 Εβδομάδες"; Μάλλον κανείς.
Ακόμα περισσότερο, πολλά υπήρξαν τα ζευγάρια τόσο εκείνη την περίοδο όσο και τα επόμενα χρόνια που προσπάθησαν να ανανεώσουν το σεξ στη σχέση τους, ορμώμενοι από αυτή τη σκηνή.

Ωστόσο, οι ταινίες είναι ταινίες και η ζωή απέχει πολύ από το story του κάθε film. Έτσι, άλλο τι βλέπεις εσύ να κάνει ο Mickey στην Kim και άλλο αν είναι εφαρμόσιμο στην πραγματική ζωή.

Θες να εντάξεις φρούτα και γλυκά στη σεξουαλική σου ζωή με κάποιο τρόπο; Μπράβο σου. Απλά, πριν το κάνεις, δες εδώ μερικές παραμέτρους που θα πρέπει να έχεις κατά νου.

Όταν αποφασίσεις να φέρεις, λοιπόν, φαγητό στο δωμάτιο, απόφυγε τα εξής:

1) Οτιδήποτε σε μορφή sauce
Μην ξεχνάς πως οτιδήποτε μπαίνει έστω και κατά λάθος στον κόλπο σου θα πρέπει και να είναι σε θέση να βγει. Και οι διάφορες sauces δεν μπορούν. Αδυνατούν.

2) Φρούτα και λαχανικά
Σε πρώτη ανάγνωση, μια ρόγα σταφύλι τι κακό μπορεί να κάνει; Κι όμως. Γλιστράει επικίνδυνα. Τόσο που αν γλιστρήσει στον κόλπο σου, μη την είδατε μετά.

3) Οτιδήποτε πικάντικο
Υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν σκεφτεί να δοκιμάσουν την κανέλα αλλά οι πικάντικες ουσίες (ελαφρώς ή και πιο έντονες) ερεθίζουν (με την κακή έννοια) τους βλεννογόνους αδένες.

4) Οτιδήποτε στο οποίο είναι αλλεργικός ένας εκ των δύο
Όσο προφανές και αν ακούγεται, καλό είναι να τονίζονται αυτά.

5) Λιπαρές τροφές όπως το ίδιο το λάδι
Το λάδι μπορεί να αλλοιώσει το latex του προφυλακτικού και δεν το θες αυτό.

6) Αλκοόλ
Ακόμα και αν είναι το πλέον σύνηθες να σε λούζει με σαμπάνια ο σύντροφός σου και μετά να σε γλείφει παντού, προσπάθησε να μην περάσει αλκοόλ στον κόλπο σου, γιατί μπορεί να σου προκαλέσει μέχρι και κολπίτιδα.

7) Οτιδήποτε είναι πολύ μακριά από τη θερμοκρασία του σώματος
Είτε πολύ κρύο, είτε καυτό, όση ηδονή και αν σου προσφέρει στιγμιαία, μπορεί να σου προκαλέσει τραυματισμούς διαφόρων ειδών στην ευαίσθητη περιοχή και όχι μόνο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου