8 Ιουνίου 2016

Γιάννης Μπέζος: Η απίστευτη δήλωσή του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Συνέντευξη στο jenny.gr παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος με αφορμή την παράσταση του «Πλούτου» του Αριστοφάνη στην οποία πρωταγωνιστεί και έδωσε μια απάντηση χρησιμοποιώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του.


Σε ερώτηση για το αν έχουν γίνει λάθη στον καλλιτεχνικό χώρο απάντησε πως στον αθλητισμό υπάρχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στην πολιτική αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο, δεν υπάρχουν πρότυπα.

Οταν, λοιπόν, ρωτήθηκαν για το αν έχουν γίνει λάθη στον δικό του χώρο, τότε ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε:

«Ναι, υπήρξε για παράδειγμα οι δεκαετίες των επιχορηγήσεων. Όταν κάποιος επιχορηγείται τριάντα χρόνια δεν έχει πιάσει ρίζα, δεν διαμόρφωσε κοινό δε σημαίνει κάτι; Κάποιοι, όχι, δεν το έκαναν. Ήταν υπερβολή και ακόμη και σήμερα γίνονται υπερβολές, γίνονται βεβιασμένα πράγματα. Σε κάμποσο καιρό πιστεύω θα ηρεμήσει η κατάσταση. Πρέπει να ξανακοιτάξουμε τα πράγματα από την αρχή. Το πρόβλημα είναι ότι έπαψαν οι πολιτικοί να είναι πρότυπα, να δίνουν παραδείγματα. Δεν είναι παράδειγμα κανείς ούτε για νέους ούτε για μεγάλους. Στον αθλητισμό υπάρχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, πραγματικά σπουδαίος με φοβερό επαγγελματισμό και δημόσια εικόνα. Από τους καλλιτεχνίζοντες πολυλογάδες και τους πολιτικούς ποιος του μοιάζει; Κανείς. Στην πολιτική και στην τέχνη δεν υπάρχει Δημήτρης Διαμαντίδης».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου