30 Δεκεμβρίου 2015

Διάσημες κουκλάρες της τηλεόρασης 50 ετών & άνω

Ναι μια κυρία δεν την ρωτάνε ποτέ την ηλικία της. Τι γίνεται όμως όταν η κυρία δείχνει αρκετά χρόνια νεότερη από την ηλικία της ; Εμείς μαζέψαμε για εσάς την ηλικία των διάσημων από τον χώρο της τηλεόρασης που είναι από 50 ετών και πάνω και δείχνουν πιο όμορφες από ποτέ! Και να μάς συγχωράνε, που δεν τηρήσαμε το savoir vivre ότι μία κυρία δεν τη ρωτάνε ποτέ για την ηλικία της!


Η Χριστίνα Λαμπίρη δε λες ότι είναι από τις σταρ που εύκολα αποκαλύπτουν την ηλικία τους. Ωστόσο, εμείς βρήκαμε ότι γεννήθηκε στις 4/12/65, άρα είναι στα 50, αν κάνουμε σωστούς υπολογισμούς και σούπερ κούκλα!




Η γοητευτική Μαρία Μπακοδήμου γεννήθηκε στον Πειραιά, με καταγωγή από το Μεσολόγγι στις 9/3/65 δηλαδή είναι 50 ετών!!! Απίστευτο.


Στα 61 της χρόνια, η Ελλη Στάη είναι κούκλα!


Και η Όλγα Τρέμη στα 64 της χρόνια είναι πιο όμορφη απο ποτέ.


Φάγαμε... πακέτο με την ηλικία της Βίκυς Χατζηβασιλείου αφού φέτος έκλεισε τα 51!


Η ηλικία της Αγγελικής Νικολούλη είναι ένα "μυστήριο" αφού δεν βρήκαμε σε επίσημες πηγές πότε γεννήθηκε. Θα χρειαστούμε να βάλουμε τη... Νικολούλη για να την βρει! Αν και κάποια site αναφέρουν ότι γεννήθηκε στον Πύργο το 1952. Το χέρι στη φωτιά, πάντως, δεν το βάζουμε ότι η Νικολούλη είναι 63 όπως και να έχει είναι στα καλύτερά της!


Στα 51 της χρόνια η Μαρία Χούκλη είναι πολύ γλυκιά και κούκλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου