17 Δεκεμβρίου 2015

Η μεγάλη αγορά της Αθηνάς Ωνάση: Πού «ξόδεψε» 16 εκατομμύρια δολάρια;

Η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε να προχωρήσει σε μία πολύ σημαντική και το δίχως άλλο ακριβή προσωπική επένδυση. Συγκεκριμένα έκανε το όνειρο της παραγματικότητα καθώς κατάφερε να αγοράσει έναντι του ποσού των 15,65 εκατομμυρίων δολαρίων, μία έκταση 25 στρεμμάτων.


Ο λόγος αυτής της επένδυσης δεν είναι άλλος από τη μεγάλη της αγάπη για τα άλογα. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Αλβάρο, είναι λάτρεις της ιππασίας ενώ συμμετέχουν και σε αγώνες. Η κληρονόμος της γνωστής οικογένειας αγόρασe την έκταση αυτή, που διαθέτει υπερσύγχρονους στάβλους στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα αλλά και μία υπερπολυτελή έπαυλη 480τ.μ.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News oι μετακινήσεις της Αθηνάς με τον Αλβάρο, αλλά και η μεταφορά των αλόγων τους όπως και η προετοιμασία που έπρεπε να κάνουν λίγο πριν από τους αγώνες τους είχαν κουράσει. Έτσι αποφάσισαν να αποκτήσουν τη δική τους κατάλληλη στέγη στην περιοχή, αγοράζοντας ένα σπίτι και υπερσύγχρονους στάβλους ώστε να μπορούν να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στις προπονήσεις τους. Η έπαυλη είναι χτισμένη μέσα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων, διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα, και μαρμάρινα μπάνια.

Το ζευγάρι αναγκάζονταν κάθε χειμώνα να περνά αρκετούς μήνες στη Φλόριντα και με αφορμή αυτό προχώρησαν στην παραπάνω μεγάλη επένδυση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου