2 Νοεμβρίου 2016

Αποτροπιασμός από την εικόνα πρωταθλητή της πάλης να κακοποιεί μοσχαράκια για να δείξει τη δύναμή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο βετεράνος πρωταθλητής της πάλης Κώστας Αβράμης να κακοποιεί μοσχαράκια, στο πλαίσιο κάποιου ντοκιμαντέρ το οποίο πρόκειται να σταλεί στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης με στόχο την «αναβάθμιση» του αθλήματος.

Αποτροπιασμός από την εικόνα πρωταθλητή της πάλης να κακοποιεί μοσχαράκια για να δείξει τη δύναμή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ, ο ίδιος κακοποίησε επανειλημμένα μοσχαράκια για να δείξει πόσο δυνατός είναι, με το βίντεο που δημοσιοποίησε το site trikalanews.gr να έχει προκαλέσει πολλές και δικαιολογημένες αντιδράσεις. Το παρακάτω βίντεο εντόπισε και ανέδειξε η δημοσιογράφος Ελένη Ηλιοπούλου, διαχειρίστρια του site zoosos.gr, το οποίο ασχολείται με ζητήματα κακοποίησης ζώων.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος μάλιστα θα ενημερώσει για το περιστατικό την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία καθώς και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης ώστε να τοποθετηθούν επί του θέματος καθώς η κακοποίηση ζώων στην Ελλάδα είναι ποινικό αδίκημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zoosos.gr εμπνευστής του ντοκιμαντέρ είναι ο καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χρήστος Κόλλιας.

Σημειώνεται ότι όπως γράφει το trikalanews.gr «ο τρικαλινός πρωταθλητής της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης Κώστας Αβράμης κλήθηκε να ανταποκριθεί στην αναβίωση του μύθου του Μίλων του Κροτωνιάτη (6ος π.Χ. αιώνας), ο οποίος ήταν παλαιστής από την Μεγάλη Ελλάδα, είχε στεφανωθεί σε 6 Ολυμπιάδες, για την ρώμη και την μυϊκή του δύναμη, καθώς είχε σηκώσει στους ώμους του έναν ταύρο 4 ετών ενώ κατανάλωνε 5 κιλά κρέας, άλλα τόσα σε ψωμί και έπινε σχεδόν 10 λίτρα κρασί σε κάθε του γεύμα».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου