8 Νοεμβρίου 2016

7 ερωτικές στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις

Οι στάσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στο σεξουαλικό σας status quo. Μία για κάθε μέρα της εβδομάδας.


Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι μεσημεράκι Δευτέρας. Καλή εβδομάδα λοιπόν! Και τι καλύτερο από το να αρχινίσει η εβδομάδα καλή μου φιλενάδα με ένα sexy topic. Ανατρεπτικές στάσεις στο σεξ λοιπόν, οι οποίες δεν συμβαίνουν αυθόρμητα, πρέπει να ΄χεις το νου σου για να προκύψουν αλλά πραγματικά αξίζουν τον όποιο κόπο. "Αλατοπιπέρωσε" λίγο το κρεβατάκι σου, πόσο ακόμα να είσαι μόνο "γυναίκα από πάνω";

Το λοξό ψαλίδι
Εσύ ξαπλωμένη ανάσκελα, εκείνος έρχεται από πάνω σου από τα αριστερά. Δηλαδή τα σώματά σας δεν είναι ευθυγραμμισμένα και τα πόδια σας είναι σαν δύο μπερδεμένα ψαλίδια. ελπίζουμε να κάταλαβες.

Η γυναίκα ερπετό
Τι συμβαίνει εδώ; Εκείνος είναι ξαπλωμένος ανάσκελα με τα πόδια ορθάνοιχτα κι εσύ "παρκάρεις" μπρούμυτα με την όπισθεν στην πύελό του, ενώ στηρίζεσαι στα χέρια σου. Αν σε δει κάποιος από ψηλά είσαι σαν κροκοδειλάκι (πόσο παραστατική πχια).

To αραχτό
Στάση που δεν είναι τόσο (αραχτη) όσο δείχνει εξ όψεως αλλά, είμαι σίγουρη πώς έχεις κάνει και δυσκολότερα. Του ζητάς να ξαπλώσεις ανάσκελα και να λυγίσει τα γονατάκια σου. Αφού υπακούσει, πας και βολεύεσαι πάνω του αντικρυστά σε ξαπλωμένη position. Για να καταλάβεις, οι γάμπες σου ακουμπούν τους ώμους του και τα χέρια σου τα γόνατά του. Στηρίζεσαι στα χέρια σου.

Το τσιτ τσατ
Το λέμε έτσι γιατί αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι κάνετε σεξ ταυτόχρονα, η φάση είναι σα να είστε αραχτοί στην παραλία και τα λέτε. Εκείνος ξαπλωμένος εντελώς πλάγια, με κλειστά πόδια, εσύ κάθετα σε αυτόν, ακουμπάς τη λεκάνη στην πύελό του και περνάς τα πόδια σου λυγισμένα πάνω από τη λεκάνη του, σα να κάθεσαι σε κούνια ας πούμε, αλλά ξαπλωμένη (αυτός είναι η κούνια).

Το χταπόδι
Εδώ δεν έχουμε διείσδυση, αλλά θα το απολαύσεις εξαιρετικά. Κάθεσαι με τα τα πόδια ανοιχτά και λυγισμένα σε στυλ "πεταλούδα". Εκείνος σε αγκαλιάζει από πίσω, κολλητά πάνω σου, με περασμένα τα πόδια του στα δικά σου. Τα χέρια του είναι στο αιδοίο σου. Hand job it is.

To ανασηκωμένο ιεραποστολικό
Παραλλαγή της πιο κλασικής στάσης του κόσμου. Κάθεστε όπως ξέρετε (εκείνος ξαπλωμένος ανάσκελα, εσύ απο πάνω του), με τη μόνη διαφορά ότι έχετε τοποθετήσει μαξιλαράκι κάτω από τη λεκάνη του. Πολύ καλή στάση αν ο καλός σου υποφέρει από πόνους στη μέση.

Το ανορθωμένο doggy
Η πιο δύσκολη στάση αυτής της λίστας, συστήνεται μία μέρα που θα είστε κάπως πιο ορεξάτοι και ξεκούραστοι. Ο παρτενέρ είναι όρθιος στα δύο του πόδια, κι αφού στηριχθείς στα χέρια σου, πιάνει τη λεκάνη σου και τη σηκώνει, περνώντας θέση ανάμεσα στα πόδια σου. Σα να περπατάς με τα χέρια δηλαδή (μην το κάνεις).

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου