6 Ιουλίου 2016

Το λατρεύουμε ήδη. Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που μπαίνει στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Είναι οριστικό και επίσημο. Δείτε ποιοι θα αντικαταστήσουν Τσιμιτσέλη και Επιθυμιάδη, αλλά και την έκπληξη των υπεύθυνων.


Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί τα επεισόδια για να απλαύσει τους χιουμοριστικούς διαλόγους των ηρώων και να μάθει τις ιστορίες τους.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη (Νικήτα) και της Δανάης Επιθυμιάδη (Στέλλας), μπαίνουν στη σειρά δυο πολύ αγαπημένοι ηθοποιοί. Αναφερόμαστε στην Νάντια Κοντογεώργη και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, οι οποίοι θα αρχίσουν τα γυρίσματα στα τέλη Αυγούστου.

Νάντια Κοντογεώργη

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού θα ενταχθεί και τέταρτο ζευγάρι το οποίο θα υποδυθούν η Φωτεινή Αθερίδου – κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα– και ο Γιάννης Τζιακάκης –είχε υπογράψει το σενάριο της σειράς «Ποιος μας πιάνει» στο Mega.

Και αυτό θα συμβεί λίγο μετά τα Χριστούγεννα -προφανώς οι υπεύθυνοι της σειράς με την έκπληξη αυτή θέλησαν να την τονώσουν, αφού τα νούμερα τηλεθέασης την προηγούμενη σεζόν είχαν μειωθεί.

Γιώργος Χρυσοστόμου

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου