19 Μαΐου 2016

Το Prison Break επιστρέφει μετά από 7 χρόνια με νέο τρέιλερ (video)

Αυτή τη φορά ο Λίνκολν χρειάζεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο απόδρασης για τον αδελφό του.


Μετά από επτά χρόνια απουσίας από την μικρή οθόνη επιστρέφει η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Fox, Prison Break. Αυτή τη φορά ο Λίνκολν Μπόροους χρειάζεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο απόδρασης από τη φυλακή, για τον αδερφό του Μάικλ Σκόφιλντ.

Σύμφωνα με το Fox η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για Ιανουάριο του 2017, ενώ ο νέος κύκλος θα αποτελείται από εννέα επεισόδια. Μαζί με το αρχικό καστ του Prison Break θα επιστρέψει και ο δημιουργός (σεναριογράφος και παραγωγός) της σειράς Πολ Σούρινγκ. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι ξανά ο Νιλ Μόριτζ, ο Μάρτι Άντελσταϊν και ο Νταν Ολμστεντ.

Το Prison Break ξεκίνησε να προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox στις 29 Αυγούστου 2005, και παρακολουθούσε την ιστορία του αποφασισμένου Μάικλ Σκόφιλντ, να σώσει τον καταδικασμένο σε θάνατο αδερφό του, Λίνκολν Μπάροους, βοηθώντας τον να δραπετεύσει από την φυλακή. Η σειρά διήρκεσε τέσσερα χρόνια, από το 2005 μέχρι το 2009 και έγινε αμέσως επιτυχία, κερδίζοντας μάλιστα και υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου