1 Μαΐου 2016

Δεν θα πιστεύεις τι 'βγήκε' στον αέρα του δελτίου καιρού

Το παράθυρο αναβάθμισης της Microsoft έκανε την εμφάνισή του στον αέρα του δελτίου καιρού αμερικανικού δικτύου τηλεόρασης, με την παρουσιάστρια να αντιμετωπίζει με χιούμορ το ευτράπελο (vid).


Ένα αστείο περιστατικό συνέβη κατά τη μετάδοση του δελτίου καιρού από το τοπικό αμερικανικό κανάλι KCCI Des Moines 8 της Αϊόβα, το βράδυ της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια στράφηκε προς την οθόνη με τον μετεωρολογικό χάρτη για να διαπιστώσει πως εκεί είχει αναδυθεί ένα παράθυρο-ειδοποίηση της Microsoft. Η εταιρία "βρήκε τη στιγμή" να ειδοποιήσει τον χρήστη του υπολογιστή πως μπορεί να προχωρήσει σε αναβάθμιση του λόγισμικού του σε Windows 10.

"A, η Microsoft συνιστά την αναβάθμιση του συστήματος σε Windows 10. Τι λέτε να κάνω;" σχολίασε η παρουσιάστρια με χιούμορ και συμπλήρωσε: "Δεν λατρεύετε τα αναδυόμενα παράθυρα που 'πετάγονται';". Η οδύσσεια όμως της παρουσιάστριας του καιρού δεν τελείωσε εκεί, αφού το τηλεχειριστήριο που κρατούσε στο χέρι της δεν ανταποκρινόταν κατάλληλα, ώστε να αλλάξει εικόνα στην οθόνη πίσω της. Και πάλι η κυρία είχε την απάντηση: "Τι συμβαίνει; Είναι τα Windows 10 ε; Έτσι θα πουν ορισμένοι. Μην το κάνεις (ενν. την αναβάθμιση)" αναφέρει πριν κλείσει το δελτίο.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου