10 Νοεμβρίου 2017

Διονύσης Τεμπονέρας σε Κωστή Μπακογιάννη: Και εμείς πήγαμε σε κηδείες

Κόντρα με τον Κώστα Μπακογιάννη, μετά τα όσα δήλωσε για την άδεια που χορηγήθηκε στον εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, άνοιξε ο Διονύσης Τεμπονέρας, γιος του καθηγητή που είχε δολοφονηθεί από τον Γιάννη Καλαμπόκα στην Πάτρα.


«Ξεχνά (σ.σ.: ο κ. Μπακογιάννης) ότι και εμείς πήγαμε σε κηδείες», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Διονύσης Τεμπονέρας, προσθέτοντας με νόημα ότι «είδαμε μάλιστα τους πολιτικούς του συνοδοιπόρους, ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Τεμπονέρα και τόσων άλλων, όλα αυτά τα χρόνια, να φροντίζουν οι φονιάδες -οι κάθε λογής Καλαμπόκες, Ρουπακιάδες, Παττακοί- να αποκαθίστανται σε θέσεις Τραπεζών, να παρελαύνουν αμετανόητοι στα κανάλια και στη Βουλή και να απολαμβάνουν την θαλπωρή της κατοικίας τους, κόντρα στο κοινό αίσθημα της κοινωνίας».

Στη συνέχεια επιτίθεται στον Κώστα Μπακογιάννη επειδή «δεν έδειξε ο ίδιος και η οικογένειά του την ίδια ενόχληση ούτε για την αποφυλάκιση Καλαμπόκα μόλις 7 χρόνια μετά τη δολοφονία, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση Ρουπακιά, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση των λοιπών μελών της Χρυσής Αυγής, ούτε όμως και παλιότερα για την αποφυλάκιση Παττακού», ενώ τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται πολιτικά τους νεκρούς του για να «ξεπλύνει» τα ανομήματα της εμπλοκής στο σκάνδαλο Siemens που είναι σε εξέλιξη και στα Paradise Papers.

Αναφερόμενος στον Δημήτρη Κουφοντίνα, υποστηρίζει ότι η κοινωνία επιβάλλεται «να μην είναι εκδικητική απέναντι σε ανθρώπους που χρεώνονται την ευθύνη των πράξεών τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Διονύση Τεμπονέρα:


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου