1 Απριλίου 2016

Πουλούσε σε πρόσφυγες χωρίς αποδείξεις και πήγε να οργώσει ανάμεσα τους. Ο εκνευρισμός του αγρότη 'στον αέρα'

Ο εκνευρισμός του αγρότη μετά από τις ερωτήσεις που σχετίζονταν με την καντίνα από την οποία πουλούσε σε χιλιάδες πρόσφυγες καθημερινά προϊόντα χωρίς να κόβει αποδείξεις (Vid)



Πριν λίγο καιρό, είχε καντίνα από την οποία πουλούσε σε χιλιάδες αγρότες προϊόντα χωρίς να κόβει αποδείξεις.

Σήμερα, ήρθε στη δημοσιότητα η απόφαση του να οργώσει το χωράφι του ενώ πάνω σε αυτό διέμεναν πρόσφυγες. Αμέσως επενέβη η αστυνομία και τον σταμάτησε, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή προσφύγων, ενηλίκων και παιδιών, που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η τηλεόραση του ALPHA προσέγγισε τον αγρότη Λάζαρο Ούλη, για περαιτέρω εξηγήσεις σχετικά με την κίνηση του.

Εκείνος, φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από τη ζωντανή σύνδεση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, μετά από ερωτήσεις που σχετίζονταν με την καντίνα στην οποία εργαζόταν και πουλούσε σε χιλιάδες πρόσφυγες καθημερινά προϊόντα χωρίς να κόβει αποδείξεις.


"Περίμενα αρκετό καιρό. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι εδώ, αλλά πρέπει κι εγώ να ζήσω" είπε το πρωί ο αγρότης, ιδιοκτήτης των 72 στρεμμάτων περιμετρικά του καταυλισμού όπου έχουν αναπτύξει οι πρόσφυγες εκατοντάδες σκηνές.

"Θα δώσω διορία μερικές μέρες. Με διώχνει το Δημόσιο από το δικό μου χωράφι" πρόσθεσε ο κ. Ούλης, προειδοποιώντας ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα, το πρωί του Σαββάτου αγρότες της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου