6 Μαΐου 2017

MasterChef: Έκοψαν παίκτη πριν δοκιμάσουν το πιάτο του -Τι εκνεύρισε τους κριτές

O Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ρόλο κριτή περνούν από... «κόσκινο» τους διαγωνιζόμενους, κάνοντας παρατηρήσεις και δίνοντας συμβουλές. Στο πρώτο επεισόδιο, ένας διαγωνιζόμενος ενόχλησε τους κριτές με την απόδοσή του, σε σημείο να μην μπουν σε διαδικασία να δοκιμάσουν το πιάτο του.


Ο διαγωνιζόμενος, ιδιοκτήτης εστιατορίου, ξεπέρασε το χρονικό που του είχε δοθεί για την παρασκευή του πιάτου -ετοίμασε ψαρονέφρι γεμιστό με κεφαλογραβιέρα, δαμάσκηνα και σάλτσα κρασιού και για γαρνιτούρα βελούδινο πουρέ πατάτες και σπαράγγια.


«Γι’ αυτό το λόγο τα πιάτα να τα έχετε προβάρει πολλές φορές, για τα εμπόδια που θα βρείτε στην πορεία. Να μην πειραματίζεστε τη στιγμή της δοκιμασίας. Και με εμάς. Μη μου πεις ότι θα περάσεις και τον πουρέ τώρα... (...) Δημήτρη ειλικρινά δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά έχουν περάσει 10 λεπτά. Είναι άδικο και για τους άλλους διαγωνιζομένους γιατί πρέπει όλοι να έχετε τον ίδιο χρόνο. (...) Δημήτρη μου αυτό που γίνεται είναι λίγο άδικο για τα παιδιά που περιμένουνε. Σου έχουμε δώσει πάρα πολύ χρόνο και παρ’όλα αυτά δεν δείχνεις ότι βιάζεσαι να στήσεις το πιάτο σου. Μας έχεις φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Δημήτρη, άσε κάτω την τσιμπίδα. Οντας ιδιοκτήτης εστιατορίου και ξέρεις τους πελάτες, όσο καλό κι αν είναι το φαγητό, αν κάνεις μισή ώρα μετά την παραγγελία να το δώσεις, δεν θα το φάει κανένας, θα έχουν όλοι παράπονο» ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν από τους κριτές.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου