26 Δεκεμβρίου 2016

Έφαγες πολύ τις γιορτές; Αυτά τα 3 ροφήματα θα σε ξεφουσκώσουν

Έφαγες πολύ στο ρεβεγιόν; Αυτά τα 3 ροφήματα που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις το πρήξιμο.


Το μαμαδίστικο φαγητό τις ημέρες των Χριστουγέννων είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να μας συμβεί (το πρώτο φυσικά είναι να κερδίσουμε το λαχείο και να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε όπου θέλουμε, αλλά οκ και το φαΐ μας κάνει), αλλά παράλληλα αυτό που μας οδηγεί ανάσκελα στον καναπέ και αγκαλιά με μια σόδα.

22 Δεκεμβρίου 2016

Ακριβαίνουν τα πάντα από 1η Ιανουαρίου (λίστα) - Οι φόροι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εκτοξεύουν τις τιμές

Σχεδόν τα πάντα θα αυξηθούν από την 1η Ιανουαρίου, εξαιρίας της αύξησης της φορολογίας που έχει επιβάλει το τρίτο Μνημόνιο που σνομολόγησε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


Λεπτομερέστερα:

The Voice: Η Έλενα Παπαρίζου δεν αναγνώρισε τον συνθέτη τραγουδιού της! Έπαθε σοκ!

«Έχεις γράψει για κάποιον τραγούδι»; - «Για σένα»!


O Μίλτος Ιωαννίδης είναι ο συνθέτης του τραγουδιού που ακούγεται σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ, προς τιμήν των παιδιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη το 1999. Στις Blind Auditions του The Voice επέλεξε να διαγωνιστεί με τις Θάλασσες που έχει ερμηνεύσει μοναδικά ο Δημήτρης Μητροπάνος. Η Έλενα Παπαρίζου πάτησε αρκετά νωρίς το κουμπί, ενώ τελευταία στιγμή γύρισε και ο Κωστής Μαραβέγιας. Η έκπληξη όμως ήρθε στη συνέχεια…

Γιατί βήχω;

Όχι μόνο δεν… κρύβεται, αλλά ούτε και αντέχεται! Εάν σας ταλαιπωρεί ο βήχας, αρχικά αναγνωρίστε το αίτιο και στη συνέχεια αντιμετωπίστε τον με τα κατάλληλα μέσα.


Μπορεί να μας ταλαιπωρεί και να μας παιδεύει, αλλά ο βήχας αποτελεί τον πλέον αποτελεσματικό μηχανισμό άμυνας του αναπνευστικού μας συστήματος. Με τον ίδιο τρόπο που ο οργανισμός ανεβάζει θερμοκρασία (πυρετό) για να εξουδετερώσει τους παθογόνους εισβολείς, έτσι και το αναπνευστικό μας σύστημα επιστρατεύει τον βήχα για να αποβάλλει από τους αεραγωγούς των πνευμόνων ό,τι τους ενοχλεί, είτε πρόκειται για κάποιο ξένο σώμα είτε για τη σκόνη, τον καπνό του τσιγάρου ή τις εκκρίσεις.

Η Mariah Carey ποζάρει με sexy εσώρουχα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στο Aspen για ολιγοήμερες διακοπές με το νέο της αμόρε, τον 33χρονο κούκλο χορευτή Bryan Tanaka, βρίσκεται αυτό τον καιρό η Mariah Carey.


Η τραγουδίστρια φόρεσε τα απολύτως απαραίτητα και φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο κολάζοντας τον αντρικό πληθυσμό!

Πόρτα του ΕΣΡ στο «One Channel»

Αρνητική ήταν η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης αναφορικά με το αίτημα της εταιρείας Alter Ego (συμφερόντων Β. Μαρινάκη), για την εκπομπή σήματος από τον σταθμό «One Channel».


Το ΕΣΡ έκρινε ότι δεν υφίσταται το νομοθετικό πλαίσιο για τη θεμελίωση δικαιώματος εκπομπής, αποκλείοντας την πρόσβαση στον σταθμό «One Channel» στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση μέσω της DIGEA.

Πάρτι στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός, 86-72 την Αρμάνι

Ο Μάικ Τζέιμς έβαλε την υπογραφή του και ο Παναθηναϊκός Superfoods επιβλήθηκε με 86-72 της Αρμάνι στο Μιλάνο για την 13η αγωνιστική στην EuroLeague κι έφτασε τις οκτώ νίκες.


Η αποστολή στο Μιλάνο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι εξαιρετική άνεση για τους "πράσινους" που από το δεύτερο κιόλας δεκάλεπτο, έδειξαν την διαφορά ποιότητας που έχουν με την Αρμάνι. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ αποδεικνύουν πως είναι στη σωστή τροχιά και αποκτούν σταθερότητα, παίρνοντας νίκες μακριά από το ΟΑΚΑ.

21 Δεκεμβρίου 2016

Coca Cola, Unilever, Nestlé και Δέλτα αποσύρουν προϊόντα από τα ράφια μετά τις απειλές για μόλυνση

Στην προληπτική απομάκρυνση  συγκεκριμένων προϊόντων από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική προχωρούν οι εταιρείες Coca Cola, Nestle, Unilever και η ΔΕΛΤΑ.


Μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφορικά με κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και αφορά σε επαπειλούμενη επιμόλυνση συγκεκριμένων προϊόντων  οι εταιρίες Coca-Cola, Nestlé, Unilever και ΔΕΛΤΑ μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, προχωρούν άμεσα σε προληπτική απομάκρυνση των παρακάτω προϊόντων από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική:

20 Δεκεμβρίου 2016

Στο ΕΣΠΑ 2014-2020 η ολοκλήρωση της αποχέτευσης Στυλίδας

Στο ΕΣΠΑ 2014-2020 εντάχθηκε με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης το έργο "Ολοκλήρωση Αποχέτευσης πόλης Στυλίδας- Προσαγωγή Λυμάτων στο ΕΕΛ Λαμίας".


Το έργο εντάχθηκε στο Ε.Π. ΥΜΕ-ΠΕΡΑΑ (Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη). Φορέας Υλοποίησης είναι η ΔΕΥΑΛ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λαμίας). Το κόστος του έργου είναι 2.453.459 ευρώ και το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018. Με την ολοκλήρωση του θα εξυπηρετεί επιπρόσθετα 6.282 κατοίκους.

Ανοίγει η εφαρμογή για το επίδομα θέρμανσης

Στη διάθεση των καταναλωτών τίθεται η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων καταβολής του επιδόματος θέρμανσης. Όσοι δικαιούχοι θέλουν να εισπράξουν το επίδομα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου –οπότε και προγραμματίζεται να καταβληθεί η πρώτη δόση του επιδόματος που και φέτος θα έχει προϋπολογισμό της τάξεως των 105 εκατ. ευρώ- θα πρέπει να υποβάλλουν τις ηλεκτρονικές τους αιτήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου.

REUTERS/YORGOS KARAHALIS

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως προβλέπει και η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης, η καταβολή του επιδόματος θα γίνει έως τις 30 Ιουνίου του 2017.

Όπως προβλέπει η απόφαση, σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης, παρέχεται το δικαίωμα στον αιτούντα να υποβάλλει αίτηση επανεξέτασης μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017 και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι και δικαιούχος, τότε το επίδομα θα καταβληθεί ακόμη πιο αργά, έως τις 13 Οκτωβρίου του 2017.

Βερολίνο: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση

Ελεύθερος αφέθηκε ο 23χρονος Πακιστανός, που συνελήφθη μετά την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Την αύξηση των αστυνομικών μέτρων προανήγγειλαν ο Δήμαρχος του Βερολίνου, ο επικεφαλής της Αστυνομίας και ο υπουργός Εσωτερικών.


Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο προπαγάνδας της τζιχαντιστικής οργάνωσης Amaq.

Λίγο νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο του Βερολίνου, ο Δήμαρχος δήλωσε:

Τα κατορθώματα του Giannis: Ο μόνος που ηγείται μιας ομάδας σε όλες τις κατηγορίες!

Ποια η θέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη λίστα των σκόρερ; Ποιους κλασικούς ριμπάουντερ αφήνει πίσω; Πόσο καλύτερα πασάρει από "καθαρούς" πόιντ γκαρντ; Αυτές και άλλες απαντήσεις για τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς.


Ούτε στα μισά της χρονιάς δεν έχουμε φτάσει ακόμη, παρόλα αυτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιλαμβάνεται ήδη στις λίστες που φτιάχνουν αμερικάνικα δίκτυα για το πιο βελτιωμένο παίκτη της σεζόν.Θεωρείται μάλιστα εκ των φαβορί για το βραβείο, καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης στο ΝΒΑ στα πρώτα 25 παιχνίδια που ηγείται οποιασδήποτε ομάδας στις πέντε κορυφαίες στατιστικές κατηγορίες (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, κοψίματα).

Νέα στοιχεία για τις επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου στην υγεία μας

Νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Molecular Metabolism, δείχνει πως η έλλειψη ύπνου μπορεί να πυροδοτήσει μεταβολές στη μικροχλωρίδα του εντέρου, οι οποίες συνδέονται με αρνητικές επιπτώσεις σε ορισμένους μεταβολικούς δείκτες.


Σύμφωνα με συστάσεις διεθνών οργανισμών, οι ενήλικες ηλικίας 18-60 ετών θα πρέπει να κοιμούνται για τουλάχιστον 7 ώρες καθημερινά, ώστε να εξασφαλίσουν βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής. Ωστόσο, ερευνητικά δεδομένα των τελευταίων ετών δείχνουν ότι σημαντικό ποσοστό των ενηλίκων δεν καταφέρνει να πετύχει την παραπάνω σύσταση, ενώ η έλλειψη ύπνου έχει συνδεθεί με αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης διαφόρων προβλημάτων, όπως η υπέρταση, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η παχυσαρκία και σακχαρώδης διαβήτης.

Προειδοποιητικό μήνυμα για δηλητηρίαση προϊόντων μεγάλων εταιρειών

Το κείμενο εστάλη στο newsbeast.gr και ανέβηκε στο athens.indymedia.org


Με ένα e-mail που ήρθε στο newsbeast.gr, άγνωστοι προειδοποιούν πως στο πλαίσιο του σχεδίου «Πράσινη Νέμεσις» δηλητηρίασαν με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ προϊόντα μεγάλων εταιρειών.

Μάλιστα η αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη 20/12 ότι η προανάκριση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

Από τις αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκε αμέσως ο Ε.Φ.Ε.Τ. και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.

19 Δεκεμβρίου 2016

Λάρισα: Τα όργια του παπά με τον ληστή - ''Είχα ερωτική σχέση με τον ιερέα''!

Απρόσμενη τροπή πήρε στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας η εκδίκαση της υπόθεσης ληστείας ενός Λαρισαίου ιερέα με κατηγορούμενους δυο νεαρούς Βολιώτες.


Ο ένας... 24 ετών, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι διατηρούσε σχέση επί πληρωμή με τον ιερωμένο και πως για τις υπηρεσίες του έπαιρνε διάφορα δώρα όπως κινητά τηλέφωνα ή ακόμα και Play Station.

Rising Star: Λιποθύμησε στη σκηνή επειδή τον έκοψαν! Σοκ στο πλατό!

Κατέρρευσε στα χέρια του Γιώργου Λιάγκα! Τον έβγαλαν αμέσως από το στούντιο! Πάγωσαν όλοι!
Πρωτοφανές σκηνικό με λιποθυμία παίκτη στο Rising Star! Ο Γιώργος Καραδημήτρης, ο οποίος δεν πέρασε στην επόμενη φάση, δεν άντεξε και κατέρρευσε στη σκηνή!


Δείτε εδώ όλα όσα συμβαίνουν στο 2o live!

Ο Γιώργος Καραδημήτρης είπε στο Rising Star το “σημάδι του έρωτα”, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει επιτροπή και τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός παιχνιδιού. Όταν σηκώθηκε ο τοίχος, ο Γιώργος Λιάγκας τον πλησίασε και μαζί προχώρησαν προς την επιτροπή. Ο διαγωνιζόμενος φαινόταν από την αρχή πως δεν είναι καλά. To άγχος τον είχε κυριεύσει. Οι κριτές ξεκίνησαν να εξηγούν γιατί δεν τον ψήφισαν και κάπου εκεί ήρθε η κατάρρευση για τον ίδιο.

18 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε πώς φτιάχνονται τα ζελεδάκια - Προσοχή σκληρές εικόνες

Σοκαριστικό βίντεο αποκαλύπτει πώς γίνονται τα gummy sweets ή γνωστά σε εμάς "ζελεδάκια".


Βέλγος κινηματογραφιστής κατάφερε να καταγράψει με την κάμερα του το πώς φτιάχνονται οι αγαπημένες και φαινομενικά αθώες λιχουδιές, στην προσπάθεια του να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα το τι τρώμε πραγματικά.

Τα "έχωσε" χοντρά σε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για "αληταράδες που έχει μαζέψει ο Παναθηναϊκός", σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με την ΑΕΛ.


Ολομέτωπη επίθεση στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο, για τη μεταγραφική πολιτική που ακολουθεί, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας μετά το παιχνίδι στη Λάρισα.

Το Τηνιακό δεν θα κλείσει... τα δεύτερα εγκαίνια θα γίνουν με Γιάννη Χαρούλη

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το ιστορικό ουζερί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας - Τηνιακό θα σταματήσει να λειτουργεί. Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν μεγάλη και τελικά βρέθηκε  λύση για την επαναλειτουργία του. Μιλάμε για ένα ιστορικό στέκι κυρίως φοιτητών και νέων που πήγαιναν εκεί από όλη την Αθήνα. Ποιος δεν το άκουσε και ποιος δεν πήγε εκεί ως φοιτητής...  


Έτσι, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του το αγαπημένο στέκι "Τηνιακό" στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με την μορφή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.).  

7 Δεκεμβρίου 2016

"Στην Ελλάδα η χαμένη ευκαιρία του αιώνα" λέει η AS

Γίναμε θέμα και στην ισπανική AS! Ως Έλληνες εννοούμε και με αφορμή την κορυφαία χαμένη ευκαιρία σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος.


Στο παιχνίδι της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, μεταξύ του Μακεδονικού Κοζάνης και του Εθνικού Βατερού, χάθηκε η ευκαιρία της χρονιάς (έτσι λέμε εμείς), όταν ο επιτιθέμενος δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ενώ βρισκόταν πάνω στη γραμμή.

Γενική απεργία την Πέμπτη - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Γενική 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για την Πέμπτη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ «αντιδρώντας στις πολιτικές της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης».


Στην απεργία καλούνται να πάρουν μέρος οι εργαζόμενοι στο δημόσιο, ιδιωτικό τομέα καθώς και στις ΔΕΚΟ.

4 Δεκεμβρίου 2016

Ο 13ος και ο 14ος μισθός ΔΕΝ είναι δώρο

Νέα Υόρκη, αρχές του 20ου αιώνα. Στα κεντρικά γραφεία κάποιας εταιρείας, οι υπάλληλοι συγκεντρώνονται σε μια μεγάλη αίθουσα περιμένοντας το παραδοσιακό δώρο της διεύθυνσης για τα Χριστούγεννα: ένα ρολόι, ένα χρυσό νόμισμα ή ακόμη και μια γαλοπούλα (ενίοτε ζωντανή). Μόνο που αυτή τη φορά ο διευθυντής κάνει την μεγάλη έκπληξη. Προσφέρει το δώρο σε χρήματα!


Μέσα σε ελάχιστα χρόνια η νέα αυτή πρακτική κυριαρχεί στις περισσότερες αμερικανικές επιχειρήσεις. Ήδη, μάλιστα, από το 1902 εταιρείες όπως η J.P Morgan.Co προσέφεραν σε ορισμένα στελέχη τους τον μισθό ενός ολόκληρου έτους ως δώρο Χριστουγέννων. Οι ιστορικοί μπορεί να θυμούνται τον John Pierpont Morgan ως τον επιχειρηματία που πλούτισε πουλώντας ελαττωματικά τουφέκια στον αμερικανικό εμφύλιο αλλά oι παροικούντες την Wall Street τον τιμούν ακόμη σαν τον άνθρωπο που προσέφερε τα πρώτα λαμπρά Bonus στους υπαλλήλους του.