24 Νοεμβρίου 2016

Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις αμέσως μετά το σεξ

Ο λόγος; Κάνει καλό στη σχέση και στην ψυχολογία σας.
Άσε με να μαντέψω: Η αγκαλιά που "κλείνει" την επαφή σας είναι από τις αγαπημένες σας προσωπικές στιγμές, σωστά; Το πόσο σου αρέσει ν' ακουμπάς κινηματογραφικά το κεφάλι σου στον ώμο του ή να βολεύεστε σαν τακτοποιημένα κουτάλια μέσα στη θήκη δεν περιγράφεται.


Υποψιάζεσαι βέβαια πως εκείνος θα προτιμούσε να γύρναγες πλευρό χαμογελαστή και να κοιμόσουν ήρεμα στη γωνίτσα σου (αντί για πάνω του), αλλά συνεχίζεις να διεκδικείς την αγκαλιά μετά το σεξ γιατί την έχεις ανάγκη.

Γιατί η Κλίντον κέρδισε τις περισσότερες ψήφους αλλά έχασε τις εκλογές

Η Χίλαρι Κλίντον κέρδισε δύο εκατομμύρια ψήφους περισσότερες από τον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου και παρόλα αυτά ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος κέρδισε καθότι συγκέντρωσε μεγαλύτερο αριθμό μεγάλων εκλεκτόρων.


Αυτό το προβάδισμα της 1,5 ποσοστιαίας μονάδας υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών, σύμφωνα με τους ειδικούς του Cook Political Report, δεν αλλάζει σε τίποτα το αποτέλεσμα των εκλογών.

ΠΑΟΚάρα, τρέλανες πάλι την Ευρώπη

Με ένα εκπληκτικό Γκάρι Ροντρίγκες που ξόρκισε την κακοδαιμονία του μακριά από την Τούμπα στο 93’ ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο-ιστορικό-διπλό στην Ιταλία κερδίζοντας με 3-2 την Φιορεντίνα.


Μεγαλείο. Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στον ΠΑΟΚ σχεδόν κάθε φορά που αντιμετωπίζει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Ο Δικέφαλος κατάφερε και πάλι να πετύχει σε μία mission impossible. Πήγε στη Φλωρεντία-θεωρητικά-μόνο για το διπλό και τα κατάφερε.

Ισχυρός σεισμός 7R στο Ελ Σαλβαδόρ - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20.42 το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας), στη θαλάσσια περιοχή νότια του Ελ Σαλβαδόρ, σύμφωνα με την προκαταρκτική μελέτη του Ευρωπαϊκού-Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου.


Το επίκεντρο του σεισμού ορίζεται στα 146 χλμ νότια του Puerto El Triunfo και το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 53 χλμ.

Χάκερς «τρελαίνουν» τα ATM και βγάζουν ανεξέλεγκτα λεφτά

Προειδοποίηση σχετικά με συντονισμένες «επιθέσεις» από χάκερς σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης εξέδωσε πρόσφατα μια ρωσική εταιρεία που ειδικεύεται σε θέματα κυβερνο-ασφάλειας.


Οι χάκερς στοχοποιούν το κεντρικό σύστημα των τραπεζών με αποτέλεσμα πληθώρα ATM να βγάζουν ταυτόχρονα χρήματα, μια διαδικασία που είναι γνωστή ως «ανέπαφο τζακπότ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία Group IB.

23 Νοεμβρίου 2016

Τα ελληνικά θα διδάσκονται ως ξένη γλώσσα στα σχολεία της Ρωσίας

Τα ελληνικά ως ξένη γλώσσα επιλογής θα διδάσκονται από την 1η Ιανουαρίου 2017 στα σχολεία της Ρωσίας. Τη σχετική απόφαση και έγκριση των εκπαιδευτικών εγχειριδίων υπέγραψε η Ρωσίδα υπουργός Παιδείας, Όλγα Βασίλιεβα, στις 10 Νοεμβρίου.


Της υπουργικής απόφασης είχε προηγηθεί σχετική πρόταση για τη διδασκαλία της νέας ελληνικής ως γλώσσας επιλογής από την έδρα Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Κουμπάν στο Κρασνοντάρ (νότια Ρωσία), στο πλαίσιο της πολιτικής της χώρας για τη διδασκαλία των γλωσσών των μειονοτήτων της περιοχής.

Η ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Ελπίδες και φόβοι για την αθηναϊκή... Black Friday [vds]

Την πρώτη «Black Friday» της Αθήνας είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν οι καταναλωτές αλλά και ο εμπορικός κόσμος της πρωτεύουσας.


Η περίφημη «Μαύρη Παρασκευή», όπως αποκαλείται η πρώτη Παρασκευή μετά τον εορτασμό των Ευχαριστιών και έχει καθιερωθεί στις ΗΠΑ ως η αρχή του τριημέρου των μεγαλύτερων εκπτώσεων του χρόνου, θα ακολουθηθεί φέτος για πρώτη φορά από μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.

11 Νοεμβρίου 2016

Πυρήνες της Φωτιάς για επίσκεψη Ομπάμα: Να τους χαλάσουμε τη γιορτή

Λίγες ημέρες πριν από την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα, η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς απευθύνει προειδοποίηση μέσω κειμένου που ανάρτησε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Το κείμενο αφορά ουσιαστικά την επίθεση στην εισαγγελέα Γεωγία Τσατάνη, αλλά σε αυτό γίνεται αναφορά και την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ.


Στο κείμενο με τίτλο «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Σχέδιο Νέμεσις - Πώς και γιατί χτυπήσαμε την εισαγγελέα Γεωργία Τσατάνη», αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Εκτέλεση από το τρίποντο! Ετσι έπεσε στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Η Γαλατασαράι πήρε τα δικαιώματα που της έδωσε ο Ολυμπιακός και νίκησε με 89-87 τον πρωταθλητή Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη. Οι Τούρκοι, που είχαν ένα φοβερό σερί 29-2 στο πρώτο ημίχρονο, τελείωσαν το ματς με 13/22 τρίποντα!

Εκτέλεση από το τρίποντο! Ετσι έπεσε στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Τίποτα δεν μαρτυρούσε στο ξεκίνημα ότι ο Ολυμπιακός θα έχανε. Αντιθέτως, οι πρωταθλητές Ελλάδας άρχισαν με στιλ το ματς, έπαιξαν καλή άμυνα και προηγήθηκαν με 11-2 και 20-8. Κάπου εκεί όμως έκλεισαν τα...φώτα.

10 Νοεμβρίου 2016

Γιατί στα νεκροταφεία φυτεύουν κυπαρίσσια;

Για τους αρχαίους Έλληνες το κυπαρίσσι ήταν το δέντρο της θλίψης. Τί συμβολίζει, ωστόσο, στη χριστιανική παράδοση και γιατί είθισται να φυτεύονται κυπαρίσσια στα νεκροταφεία;


Το κυπαρίσσι έχει τις… ρίζες του στη μυθική παράδοση, αφού όπως λέγεται ο Κυπάρισσος ήταν ένας όμορφος νέος από την Κέα, γιος του Τήλεφου και εγγονός του Ηρακλή. Ήταν αγαπημένος του Απόλλωνα, αλλά και του Ζέφυρου. Σύντροφό του είχε ένα εξημερωμένο ιερό ελάφι.

Πρώτη σε ψήφους η Χίλαρι, πρόεδρος ο Τραμπ! - Έχει πάρει 235.000 περισσότερες ψήφους

Για ακόμη μία φορά, το... θαύμα έγινε στις ΗΠΑ: η Χίλαρι Κλίντον πήρε περισσότερες ψήφους από τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά έχασε!


Συγκεκριμένα, με βάση τα αποτελέσματα έως αυτή την ώρα (19:35), η υποψήφια των Δημοκρατικών λαμβάνει 59.588.676 ψήφους, έναντι 59.352.999 του αντιπάλου της, δηλαδή η Χίλαρι έχει περίπου 235.000 περισσότερες ψήφους από τον Τραμπ και όμως είναι η μεγάλη χαμένη των εκλογών.

Άρωμα τρομοκρατίας στην καρδιά της Αθήνας

Το νέο χτύπημα έγινε στη Γαλλική Πρεσβεία, ακριβώς απέναντι από την είσοδο της Βουλής λίγες μέρες πριν την επίσκεψη Ομπάμα.


Έντονο προβληματισμό προκαλεί η επίθεση με χαρακτηριστικά τρομοκρατίας στην καρδιά της Αθήνας, στη Γαλλική Πρεσβεία, ακριβώς απέναντι από την είσοδο της Βουλής, λίγες μέρες πριν την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα.

Ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα συμβολικό χτύπημα, ωστόσο υπάρχει ένας τραυματίας φρουρός του κτιρίου, καθώς η χειροβομβίδα εξερράγη ακριβώς δίπλα στο φυλάκιο του σκοπού.

9 Νοεμβρίου 2016

9 Νοεμβρίου 1995 – 9 Νοεμβρίου 2016 - 21 χρόνια από την ημέρα που ο 10χρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος έγραψε το ημερολόγιο του με όραμα: Το Χαμόγελο κάθε Παιδιού!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2016


9 Νοεμβρίου 1995 – 9 Νοεμβρίου 2016

21 χρόνια από την ημέρα που ο 10χρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος έγραψε το ημερολόγιο του με όραμα: Το Χαμόγελο κάθε Παιδιού!

21 χρόνια δράσης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 
21 χρόνια δίπλα σε 1.216.457 παιδιά και τις οικογένειές τους

Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ

Δραματική ανατροπή σημειώθηκε στις αμερικανικές εκλογές και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νέος πρόεδρος της Αμερικής, επικρατώντας της υποψηφίου των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, ενώ ήδη ετοιμάζει την ομιλία του που περιγράφεται ως «ενωτική».


Απο την άλλη, ο διευθυντής της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντεστα, κάλεσε τους δημοκρατικούς οπαδούς να «πανε σπίτι τους» σημειώνοντας ότι η δημοκρατική υποψήφια - που είναι πολύ πιθανό να λάβει τελικά περισσότερες ψήφους σε πανεθνικό επίπεδο - προς το παρόν δεν προτίθεται να τοποθετηθεί δημόσια αποδεχόμενη την ήττα της.

8 Νοεμβρίου 2016

7 ερωτικές στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις

Οι στάσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στο σεξουαλικό σας status quo. Μία για κάθε μέρα της εβδομάδας.


Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι μεσημεράκι Δευτέρας. Καλή εβδομάδα λοιπόν! Και τι καλύτερο από το να αρχινίσει η εβδομάδα καλή μου φιλενάδα με ένα sexy topic. Ανατρεπτικές στάσεις στο σεξ λοιπόν, οι οποίες δεν συμβαίνουν αυθόρμητα, πρέπει να ΄χεις το νου σου για να προκύψουν αλλά πραγματικά αξίζουν τον όποιο κόπο. "Αλατοπιπέρωσε" λίγο το κρεβατάκι σου, πόσο ακόμα να είσαι μόνο "γυναίκα από πάνω";

Η μυθική πρόταση των 500.000 ευρώ που αρνήθηκαν Λιάγκας και Σκορδά λόγω του χωρισμού

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποτελούσαν, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό το τηλεοπτικό πρότυπο της ιδανικής ελληνικής οικογένειας. Ωστόσο ο χωρισμός ήρθε για το ζευγάρι πριν μερικούς μήνες και ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες μέρες.


Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Αυτό που έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο της επικαιρότητας είναι η μυθική πρόταση των 500.000 ευρώ που φέρεται να είχε δεχθεί το ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι για να πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις γνωστού σούπερ μάρκετ.

Ποδοσφαιριστής σκότωσε διαιτητή με μπουνιά λόγω κόκκινης

Σοκ σε αγώνα ερασιτεχνικού επιπέδου στο Μεξικό, όταν ένας ποδοσφαιριστής επιτέθηκε στον διαιτητή που τον απέβαλε και τον σκότωσε με μία γροθιά.(video)


Ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στο Μεξικό καταζητείται για την εν ψυχρώ δολοφονία διαιτητή κατά τη διάρκεια αγώνα της Κανάριος Ρόχα Γκόμες το πρωί της Κυριακής στην πόλη Τουλαντσίνγκο της περιφέρειας Ιντάλγκο.

Ο Τραμπ ψήφισε με τη συνοδεία γιουχαϊσμάτων

Αποδοκιμάστηκε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο Μανχάταν. "Η Νέα Υόρκη σε σιχαίνεται" φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από το εκλογικό κέντρο (Vid).


Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις αμερικανικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ έγινε δεκτός με γιουχαΐσματα καθώς προσήλθε για να ψηφίσει σε εκλογικό κέντρο του Μανχάταν, προπύργιο των Δημοκρατικών όπου το προβάδισμα της αντιπάλου του Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να είναι ευρύ.

4 Νοεμβρίου 2016

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα πρόσωπα του νέου κυβερνητικού σχήματος

Ανακοινώθηκε το νέο σχήμα της κυβέρνησης μετά από πολλές καραμπόλες και εκπλήξεις.


Πρωθυπουργός: Αλέξης Τσίπρας

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Γιάννης Δραγασάκης

3 Νοεμβρίου 2016

Δέκα ενδείξεις ότι το κινητό ή το tablet σας έχει παραβιαστεί

Τα σημερινά smartphones και tablets, είναι στην ουσία πανίσχυροι υπολογιστές, αφού πλέον μπορούν και διεκπεραιώνουν εργασίες, τις οποίες μερικά χρόνια πριν, θα της θεωρούσαμε επιστημονική φαντασία.


Τις συσκευές αυτές τις χρησιμοποιούμε καθημερινά, οπότε αναπόφευκτα έχουν αποθηκεύσει στην μνήμη τους πολλά σημαντικά δεδομένα, όπως μηνύματα και email, καθώς και τα συνθηματικά από πολλούς λογαριασμούς μας. Όμως, αυτό το γεγονός τις καθιστά νούμερο 1 στόχο για κάθε επίδοξο hacker. Πως γίνεται να ξέρουμε αν η συσκευή μας είναι στόχος κάποιου hacker; Ποια είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας υποψιάσουν;

Δίαιτα με σουβλάκι, θαλασσινά και παγωτό. Θα χάσεις μέχρι 4 κιλά

Αυτή η δίαιτα, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση: έχεις πολλές επιλογές για το τι θα φας χωρίς να πάρεις ούτε 1 γραμμάριο.


1η Ημέρα

ΠΡΩΙΝΟ: Ομελέτα με 1 αβγό και 2 ασπράδια, μία φέτα γαλοπούλα, 30 γραμμ.τυρί, ψιλοκομμένα λαχανικά περίπου 1/2 φλιτζάνι (κρεμμύδι, μανιτάρια, πιπεριά, ντομάτα).

SNACK: Μήλο με μια χούφτα ξηρούς καρπούς.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Χωριάτικη σαλάτα, 1 φλιτζάνι (ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, κάππαρη), 1 κομμάτι τυρί φέτα (30 γραμμ), 1-2 κουταλάκια του γλυκού λάδι, ξίδι ή λεμόνι, μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Παγωτό 0% ζάχαρη – 0% λίπος.

ΒΡΑΔΙΝΟ: Ψάρι ψητό 90 γραμ. και 1 μικρό μπολ σαλάτα πράσινη

Από τα 13 τους χρόνια στο αλκοόλ οι νέοι στην Ελλάδα

Μαρτυρίες συμμαθητών των παιδιών που έφτασαν μέχρι το νοσοκομείο – Δείτε το βίντεο.


Από τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου φαίνεται πως έρχονται σε επαφή με το αλκοόλ οι νέοι στην Ελλάδα, με οδυνηρές συνέπειες. Τελευταίο τραγικό παράδειγμα οι νέοι σε μπαρ της Κηφισίας στην Αθήνα, οι οποίοι έφτασαν μέχρι το νοσοκομείο μετά από βαριά κατανάλωση αλκοολούχων.

Το «τρελό»: έξι στους δέκα εργοδότες δεν βρίσκουν προσωπικό

Έξι στους 10 εργοδότες στην Ελλάδα που μαστίζεται από την ανεργία δηλώνουν πως δυσκολεύονται να βρουν προσωπικό: από εργάτες και τεχνίτες μέχρι υπεύθυνους ΙΤ.


Έξι στους 10 εργοδότες στην Ελλάδα που μαστίζεται από την ανεργία - τα επίσημα στοιχεία της Eurostat με μέτρηση Ιουλίου ανεβάζουν το ποσοστό στο 23,2% -δηλώνουν πως δυσκολεύονται να βρουν προσωπικό: από εργάτες και τεχνίτες μέχρι πωλητές και προσωπικό υπηρεσιών ΙΤ.

Αυτό αποκαλύπτει η Ετήσια Διεθνής Έρευνα Έλλειψης Ταλέντου της ManpowerGroup για το 2016.
Δεν βρίσκουν επαγγελματίες πωλητές και «πληροφορικάριους»

Σοκ στο Βόλο: Μαθητές Δημοτικού κακοποίησαν σεξουαλικά 10χρονο συμμαθητή τους

Σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του φέρεται να δέχθηκε ένα δεκάχρονο αγόρι, μέσα στο χώρο του σχολείου του στον Βόλο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του στην Αστυνομία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι επιθέσεις που δεχόταν το παιδί  ήταν επανειλημμένες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Η καταγγελία του πατέρα στην Αστυνομία έγινε στις 26 Οκτωβρίου και ανέφερε ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι, συμμαθητές του παιδιού, τον κακοποίησαν σεξουαλικά μέσα στο σχολείο, που βρίσκεται στην περιοχή Βόλου, με αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα κατσαβίδι.

Οι αριθμοί της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ

Δείτε τους αριθμούς που βγήκαν από την κληρωτίδα, το βράδυ της Πέμπτης (03/11) στο Τζόκερ. Νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ στην πρώτη κατηγορία!


Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 12, 17, 20, 21, 23

Η άγνωστη συνήθεια που σου προσθέτει 385 θερμίδες την ημέρα

Δεν είναι φαγητό, δεν είναι ποτό. Είναι κάτι λιγότερο προφανές αλλά πολύ επιβαρυντικό για τον μεταβολισμό σου.


Θα μπορούσε να είναι δύο κομμάτια πίτσα, ένα μικρό πιάτο με πατάτες τηγανητές, κάτι παραπάνω από 4 φέτες ψωμί, δύο ποτήρια αναψυκτικό, αλλά δεν είναι. Τουλάχιστον αν ήταν κάτι τέτοιο, θα το χαιρόσουν κιόλας βρε αδερφέ (όσο διαρκούσε τουλάχιστον). Αυτή η κακή συνήθεια για την οποία θα σου μιλήσουμε ευθύς αμέσως και σύμφωνα με τους ερευνητές του King's College στο Λονδίνου μπορεί να σου προσθέτει μέχρι και 385 σε καθημερινή βάση λέγεται έλλειψη ύπνου.

Νέα μάχη για τα κανάλια - Ο Παππάς δεν παίρνει πίσω το νόμο

«Εμείς θέλουμε 4 κανάλια, αλλά αν υπάρξουν άλλες απόψεις θα είμαστε υποχρεωμένοι να το συζητήσουμε», είπε ο κ. Παππάς και μίλησε για «οριακή πλειοψηφία» στο ΣτΕ, ενώ πρόσθεσε ότι η απόφαση του Συμβουλίου δημιουργεί νομικό και συνταγματικό κενό!


Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε στη βουλή για την τροπολογία που κατέθεσε, μετά την απόφαση του ΣτΕ ότι ο νόμος του για τα κανάλια είναι αντισυνταγματικός. «Είναι πρόδηλο ότι όποιος διαγωνισμός γίνει, θα γίνει από το ΕΣΡ», τόνισε ο κ. Παππάς, ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πέταξε το μπαλάκι προς την ΝΔ σχετικά με τα ποσά που θα πρέπει να εισπραχθούν. Όπως υποστήριξε, «θα πρέπει να συζητήσουμε πώς το τίμημα των 250 εκατ. ευρώ θα εισπραχθεί, διότι αλλιώς θα είμαστε υπόλογοι», ενώ δήλωσε αποφασισμένος και «άδειες να δοθούν και ΕΣΡ να συγκροτηθεί και χρήματα να εισπραχθούν».

Ρουσόπουλος: Ο Λαζόπουλος είναι ο μεγαλύτερος μπούλης στην Ελλάδα

Ως τον άνθρωπο που έχει κάνει "bulling εναντίων των πάντων, από τις γριές μέχρι οποιονδήποτε πολιτικό αντίπαλο" χαρακτηρίζει τον ηθοποιό, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επί κυβερνήσεων Καραμανλή.


Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή "Τρόικα" του "Αθήνα 98,4" και σχολίασε τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου, αποκαλώντας τον "τον μεγαλύτερο μπούλη στην Ελλάδα". Ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρθηκε στον ηθοποιό με αφορμή τις δηλώσεις του πως έχει δεχτεί bullying στο διαδίκτυο.

Στύση: Είναι (και) θέμα ψυχολογίας

Η στυτική δυσλειτουργία, είτε προκύπτει λόγω οργανικών είτε λόγω ψυχολογικών αιτίων, όπως συμβαίνει συχνά στην εποχή μας, προκαλεί σοβαρή ψυχική δυσφορία και δυσκολία στις διαπροσωπικές σχέσεις.


Όλοι οι άνδρες έχουν ακούσει γι’ αυτήν, αλλά εύχονται να μην τους χτυπήσει ποτέ την πόρτα.
Αν τους απασχολήσει τελικά, επηρεάζονται πολύ, ανησυχούν και συχνά δυσκολεύονται να συζητήσουν το πρόβλημα με τη σύντροφό τους ή και να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Spiegel: Απελπιστική η κατάσταση στα ελληνικά νησιά - Άθλιες συνθήκες, οργή, εντάσεις

Ρεπορτάζ για τη χαοτική κατάσταση στις δομές φιλοξενίας των προσφύγων δημοσίευσε το Spiegel, κάνοντας λόγο για χάος με το άσυλο.


Ως εξαίρεση, το γερμανικό περιοδικό αναφέρει τον Ελαιώνα, που είναι μεν πλήρης, αλλά η κατάσταση είναι θετική. «Εάν όλα λειτουργήσουν σύμφωνα με το σχεδιασμό κάποτε όλοι οι καταυλισμοί στην Ελλάδα θα είναι όπως ο καταυλισμός στην πρωτεύουσα. Μέχρι σήμερα όμως πολύ λίγα πράγματα γίνονται στην Ελλάδα σύμφωνα με τον σχεδιασμό», σημειώνει το δημοσίευμα.

Ακόμα και συντάξεις των 150 ευρώ φέρνει το νέο ασφαλιστικό

Σε... μεγάλο ασθενή του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης εξελίσσεται το ΙΚΑ, λίγους μήνες πριν από την ένταξή του στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), με τους εργαζομένους στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας να εκπέμπουν σήμα κινδύνου για το ύψος των εσόδων αλλά και των παροχών.


Οπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στο ΙΚΑ (ΠΟΣΕ ΙΚΑ) Γιώργος Κυριακόπουλος, από το βήμα του 24ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, το ασφαλιστικό σύστημα μετατρέπεται σε ένα σύστημα αμφίβολης κοινωνικής αποτελεσματικότητας, καθώς ο νόμος Κατρούγκαλου οδηγεί σε σημαντική μείωση τις νέες συντάξεις, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα στις συντάξεις χηρείας, μετατρέπει την παροχή σε... φιλοδώρημα της τάξεως των 150 ευρώ...

2 Νοεμβρίου 2016

Οι περιοχές που ενδέχεται να δώσουν μεγάλο σεισμό

Τι δηλώνει ο Διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας Γεράσιμος Χουλιάρας.


Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη για επερχόμενο σεισμό σε δυο περιοχές της Ελλάδας με πολλούς να δίνουν ονόματα ακόμη και μεγέθη και χρόνο εκδήλωσης του σεισμού.

Έπιασαν τη "χρυσή"συμμορία

Ζούσαν πλουσιοπάροχα, με ξένη... περιουσία. Ο λόγος για τα κυκλώματα που εξαρθρώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. σε συντονισμένη πανελλαδική επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.


Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίζουν την επιχείρηση ως «χτύπημα στην καρδιά της μαφίας» η οποία ελέγχει το μεγαλύτερο κομμάτι της εγκληματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με διαρρήξεις και κλοπές σε όλη την Ελλάδα, με ορμητήριο τη Δυτική Αττική.

Αποτροπιασμός από την εικόνα πρωταθλητή της πάλης να κακοποιεί μοσχαράκια για να δείξει τη δύναμή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο βετεράνος πρωταθλητής της πάλης Κώστας Αβράμης να κακοποιεί μοσχαράκια, στο πλαίσιο κάποιου ντοκιμαντέρ το οποίο πρόκειται να σταλεί στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης με στόχο την «αναβάθμιση» του αθλήματος.

Αποτροπιασμός από την εικόνα πρωταθλητή της πάλης να κακοποιεί μοσχαράκια για να δείξει τη δύναμή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ, ο ίδιος κακοποίησε επανειλημμένα μοσχαράκια για να δείξει πόσο δυνατός είναι, με το βίντεο που δημοσιοποίησε το site trikalanews.gr να έχει προκαλέσει πολλές και δικαιολογημένες αντιδράσεις. Το παρακάτω βίντεο εντόπισε και ανέδειξε η δημοσιογράφος Ελένη Ηλιοπούλου, διαχειρίστρια του site zoosos.gr, το οποίο ασχολείται με ζητήματα κακοποίησης ζώων.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Βασιλείου

Έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Γιώργος Βασιλείου έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.


Μετά από νοσηλεία τριών μηνών στο νοσοκομείο, ο γνωστός σε όλους «Ταξίαρχος Θεοχάρης» τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στο σπίτι του στη Σαλαμίνα όπου συνέχιζε να δίνει μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την οικογένειά του και τους φίλους του.