30 Ιουνίου 2016

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Ιονία Οδός

Οριακά εντός του χρονοδιαγράμματος, που θέλει το κύριο κομμάτι της Ιονίας Οδού να παραδίδεται τον Μάρτιο και τη σήραγγα της Κλόκοβας τον Αύγουστο του 2017, βρίσκεται το έργο, όπως υποστηρίζει η κοινοπραξία Νέα Οδός. Ωστόσο, τα προβλήματα παραμένουν, καθώς το 14,5% των απαλλοτριώσεων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, μόλις οκτώ μήνες πριν από την προγραμματισμένη παράδοση του έργου. Με την ολοκλήρωσή του, η διαδρομή Αντίρριο - Ιωάννινα θα διαρκεί 1 ώρα και 40 λεπτά (έναντι 3,5 ωρών σήμερα) και θα «κοστίζει» 12 ευρώ σε διόδια.


 Προχθές, η κοινοπραξία Euroionia (ΤΕΡΝΑ - ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή), που κατασκευάζει το έργο για λογαριασμό της Νέας Οδού (ΤΕΡΝΑ, Ferrovial, ACS Group), προχώρησε στη διάνοιξη του πρώτου κλάδου της δίδυμης σήραγγας της Κλόκοβας, ενώ σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει και ο δεύτερος. Η σήραγγα έχει μήκος 2.950 μέτρα, ξεκίνησε να κατασκευάζεται τον περασμένο Μάιο (κόστος 100 εκατ. ευρώ) και θα παραδοθεί τελευταία (σήμερα η τελική της επένδυση βρίσκεται στο 40%).

"Ήταν χυδαία η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στα MAD" - Ποιος γνωστός παρουσιαστής... ξεσπάθωσε; (VIDEO)

Τις εμφανίσεις  των επωνύμων στα MAD VMA 2016 μίλησαν στον αέρα του “Πρωινούλι” και όπως ήταν φυσικό η Ελένη Φουρέιρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Το λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε άναψε φωτιές, με τον Γιάννη Αϊβάζη να το χαρακτηρίζει “χυδαίο”.


«Πολλές κυρίες που τις είδαμε να περπατάνε στο κόκκινο χαλί και να ποζάρουν και να κάνουν δηλώσεις, εμφανίστηκαν χωρίς εσώρουχο. Η Φουρέιρα, νομίζω, ότι το έβγαλε από ανάγκη», είπε ο Γιώργος Μπέζας.

Αρχίζει η εξόφληση χρεών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες

Ξεκινά η εξόφληση του συνόλου των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του δημοσίου προς τους ιδιώτες με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλους τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.


 Στην εγκύκλιο ορίζονται οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι φορείς προκειμένου να λάβουν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τα κονδύλια που θα κατευθυνθούν στην εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων τους προς τους ιδιώτες.

24 Ιουνίου 2016

Έτσι είναι στη πραγματικότητα το κορμί της Τζένιφερ Λόπεζ: Δείτε τα πόδια της χωρίς photoshop

Το hot άνοιγμα του φορέματος της αποκάλυψε την «αλήθεια» - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Στα 46 της η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της διεθνούς showbiz, βάζοντας κάτω με τις αναλογίες και την ομορφιά της ακόμα και γυναίκες με την μισή της ηλικία.

Τόσα θα πάρει ο Παπαγιάννης από τους Κινγκς!

"Βασιλικό" συμβόλαιο περιμένει τον Γιώργο Παπαγιάννη μετά την επιλογή του στο Νο. 13 του φετινού draft του ΝΒΑ. Διαβάστε αναλυτικά το ποσό που αναμένεται να βάλει στο λογαριασμό του ο 19χρονος σέντερ.


Τεράστια επιτυχία για το σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έγινε ντραφτ στο Νο.13 απ' τους Φοίνιξ Σανς, αλλά δόθηκε με ανταλλαγή στους Σακραμέντο Κινγκς. Ο 19χρονος άσος ξεπέρασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Νο.15) και έγινε ο Έλληνας με την υψηλότερη θέση σε ντραφτ!

Παραιτείται ο Κάμερον! Μένει μέχρι τον Οκτώβριο

Την πρόθεση του να παραιτηθεί ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, μετά τη νίκη του Brexit.


Ο Ντέιβιντ Κάμερον σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ντάουνινγκ Στριτ και έχοντας στο πλάι του τη σύζυγό του. Διευκρίνισε ότι θα παραιτηθεί. Η χώρα χρειάζεται νέα ηγεσία...χρειαζόμαστε έναν νέο πρωθυπουργό τον Οκτώβριο», δήλωσε «Η βούληση του λαού πρέπει να γίνει σεβαστή», είπε.

Αναπάντεχη τροπή: Νίκησε το Brexit. Με μια ιστορική απόφαση οι Βρετανοί φεύγουν από την Ευρώπη

Η στερλίνα σημειώνει τη μεγαλύτερη πτώση της έναντι του νομίσματος των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα σε μια ημέρα.

Υποστηρικτές του Brexit βαδίζουν σε δρόμο του Λονδίνου
την Παρασκευή, τυλιγμέοι με την Βρεττανική σημαία 

Στις 6:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, σε μια κίνηση υψηλού ρίσκου και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η τελική καταμέτρηση των ψήφων, το βρετανικό δίκτυο ITV ανακοίνωσε πως η Αποχώρηση απ' την ΕΕ είναι τελικά η επιλογή που κέρδισε στο χτεσινό δημοψήφισμα. Λίγη ώρα αργότερα, και το BBC έκανε τη δική του πρόβλεψη, δίνοντας στο Brexit 52% και στο Bremain 48%.

Πρώτο δείγμα θετικό για Εθνική

Η πρώτη εικόνα της ανανεωμένης Εθνικής ήταν άκρως πειστική, καθώς στο πρώτο της φιλικό έδειξε πολύ καλά στοιχεία κερδίζοντας με 78-52 την Τουρκία. Εντυπωσιακός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.


Τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης Εθνικής έγιναν και το σίγουρο είναι ότι άφησαν πολλές υποσχέσεις. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κέρδισε με 78-52 την Τουρκία δείχνοντας να εχει προσθέσει αρκετά νέα στοιχεία στο παιχνίδι της. Αθλητικότητα, κίνηση από όλους τους παίκτες ακόμα και μακριά από τη μπάλα, εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα στο ανοικτό γήπεδο και η ομαδική προσπάθεια για το ριμπάουντ είναι μόνο μερικά από τα δείγματα γραφής που εμφάνισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Facebook: Τα Likes έρχονται και στην εικονική πραγματικότητα!

Τα βίντεο 360 μοιρών στο Facebook θα δέχονται likes πλέον και σε συστήματα εικονικής πραγματικότητας.


H Oculus ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε μια τεχνολογία, που επιτρέπει στους χρήστες συσκευών εικονικής πραγματικότητας όπως είναι το Samsung Gear VR, να αλληλεπιδρούν με τα βίντεο 360 μοιρών στο Facebook.

23 Ιουνίου 2016

Ήρθε η ώρα: Οι Βρετανοί στις κάλπες για το ιστορικό δημοψήφισμα - Brexit ή Bremain;

Η ώρα για το ιστορικό δημοψήφισμα που θα κρίνει το μέλλον της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έφτασε.


Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 ώρα Βρετανίας (09:00 ώρα Ελλάδος) και κλείνουν στις 22:00 (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος), ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις σε αυτές θα προσέλθουν πάνω από 46 εκατ. άνθρωποι θα ψηφίσουν, αριθμός - ρεκόρ για δημοψήφισμα στη Βρετανία.

Η σέξι πόζα της Έλενας Παπαβασιλείου τρέλανε τους φίλους της στα social media (ΦΩΤΟ)

Η Έλενα Παπαβασιλείου πόσταρε μία σέξι φωτογραφία της στο Instagram.


Η πρώην παρουσιάστρια έκανε πεντικιούρ και σχολίασε ότι απολαμβάνει μια μέρα ομορφιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το πανόραμα του Euro: Το πρόγραμμα και τα ζευγάρια των "16"

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια των "16", καθώς και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.


Συμπληρώθηκε το παζλ των ομάδων που πήραν την πρόκριση για τη φάση των "16" του Euro. Τελευταία ομάδα που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο ήταν η Ιρλανδία, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία σε μία κόντρα με... έντονο παρελθόν, αφού κανείς δεν ξεχνά τον τρόπο (χέρι Ανρί) που οι "τρικολόρ" πήραν την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010, αποκλείοντας στα μπαράζ τους Ιρλανδούς. Επίσης, το Βέλγιο, ως δεύτερο στο 5ο όμιολο, θα κοντραριστεί με την Ουγγαρία, ενώ η Ουαλία θα "παλέψει" για την πρόκριση στα προημιτελικά με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Σκηνικό τρόμου με λαγοκέφαλους να επιτίθενται σε 8χρονο

Τον τρόμο σκορπούν οι λαγοκέφαλοι στην θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας, καθώς τα κοφτερά δόντια τους είδε με τα μάτια του ένα 8χρονο κοριτσάκι από τη Γρά Λυγιά. Αντιλήφθηκε ενώ πλατσούριζε στο κύμα, 4 μεγάλους λαγοκέφαλους να το πλησιάζουν επικίνδυνα και το έβαλε στα πόδια, ενώ δίπλα του βρισκόταν η μητέρα του και ένα άλλο κοριτσάκι.


«Είχαμε πάει για μπάνιο με την 8χρονη κόρη μου και ένα άλλο κοριτσάκι και ενώ τα παιδιά έπαιζαν στην ακρογιαλιά με τα κύματα το ένα παιδί είδε κάποια  ψάρια να μας πλησιάζουν και έβαλε τις φωνές. Διαπιστώσαμε ότι ήταν 4 μεγάλοι λαγοκέφαλοι οι οποίοι είχαν φτάσει εκεί που σκάει το κύμα . Δεν επιτέθηκαν στα παιδιά , δεν δάγκωσαν κανέναν , αλλά μας τρόμαξαν γιατί δεν τα έχουμε ξαναδεί έξω στο γυαλό», μας είπε η κ Βέρα Φραγκιαδάκη- Στρατάκη.

Πόσο μειώνονται μισθοί και συντάξεις λόγω της αυξημένης παρακράτησης φόρου

Μειωμένους μισθούς και συντάξεις θα δουν εκατομμύρια πολίτες λόγω του υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, με βάση τις νέες κλίμακες.


Στη νέα κλίμακα υπολογισμού του φόρου εισοδήματος για τους μισθούς και τις συντάξεις, ο ελάχιστος συντελεστής φόρου 22% θα ισχύει για ετήσια εισοδήματα μέχρι 20.000 ευρώ, ενώ το ανώτατο ποσό της ετήσιας έκπτωσης φόρου μειώνεται από τις 2.100 στα 1.900 ευρώ για όσους εργαζόμενους και συνταξιούχους δεν έχουν προστατευόμενα τέκνα, στα 1.950 ευρώ για όσους έχουν ένα προστατευόμενο τέκνο και στα 1.900 ευρώ για όσους έχουν δύο προστατευόμενα τέκνα. Για όσους έχουν τρία ή περισσότερα προστατευόμενα τέκνα η ανώτατη ετήσια έκπτωση φόρου παραμένει στις 2.100 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, το ανώτατο ποσό της έκπτωσης φόρου θα παρέχεται σε όσους μισθωτούς και συνταξιούχους έχουν ετήσιες αποδοχές μέχρι 20.000 ευρώ.

18 Ιουνίου 2016

Ολόγυμνοι σε παραλίες της Αττικής

Δε χρειάζεται να ξενιτευτεί κανείς σε κάποιο νησί της άγονης γραμμής για να απολαύσει το μπάνιο χωρίς μαγιό.


Ο γυμνισμός είναι λίγο παρεξηγημένος... Κάποιοι -εντελώς λανθασμένα- τον συνδέουν απευθείας με το σεξουαλικό κομμάτι και το γνωστό «ψωνιστήρι», ενώ η πραγματική σημασία του είναι εντελώς διαφορετική. Το κολύμπι χωρίς μαγιό σου δίνει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας, χαλάρωσης και ευεξίας.

Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξενιτευτεί κανείς σε κάποιο νησί της άγονης γραμμής ή σε κάποια έρημη βραχονησίδα για να το κάνει πράξη. Μπορεί να απολαύσει το μπάνιο σου ολόγυμνος, σε κάποια από τις παραλίες γυμνιστών της Αττικής.

Ανακαλύψτε εάν κάποιος σας λέει ψέματα με αυτά τα 4 λεκτικά σημάδια

Όλοι μας λέμε μικρά ή μεγαλύτερα ψέματα, αλλά λίγοι είμαστε πραγματικά καλοί σε αυτό. Εάν πρόκειται για κάποιον που γνωρίζουμε καλά, είναι μάλλον ευκολότερο να καταλάβουμε πότε δεν μας λέει την αλήθεια, αλλά τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους; Εκεί ίσως χρειαστούμε λίγη βοήθεια για να τους «ανακαλύψουμε».


Αρχικά, γιατί αυτοί οι άνθρωποι λένε ψέματα, όπως όλοι μας; Σύμφωνα με αυτό το βίντεο του TED- Ed, θέλουμε να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας όπως εμείς θα θέλαμε να είναι, και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα.

Δίωξη για ανθρωποκτονία στον Τόμας Μέιρ για τη δολοφονία της Τζο Κοξ

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία στον Τόμας Μέιρ, φερόμενο δράστη της δολοφονίας της βουλευτίνας Τζο Κοξ.


«Ασκήσαμε δίωξη σε έναν άνδρα για ανθρωποκτονία, σοβαρή σωματική βλάβη, κατοχή όπλου με πρόθεση διάπραξη εγκλημάτων και κατοχή επιθετικού όπλου», δήλωσε ο Νικ Γουάλεν, επικεφαλής της αστυνομίας του Γιόρκσαϊρ, σε ανακοίνωση του.

17 Ιουνίου 2016

Μετρητά...τέλος

Επισπεύδονται τα σχέδια του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης για μεταβίβαση στο πλαστικό χρήμα. Τα σχέδια αυτά, τα οποία είχαν μείνει στα χαρτιά με την επιβολή των capital controls,σύμφωνα με το επιτελείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, αναμένεται να υλοποιηθούν άμεσα.


Από τον Αύγουστο του 2016 γίνεται υποχρεωτική η πληρωμή μόνο με κάρτα σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που βρίσκονται στη λεγόμενη λίστα «υψηλής φοροδιαφυγής». Επίσης, όλοι οι επιχειρηματίες θα υποχρεωθούν άμεσα να αποκτήσουν μηχανήματα POS.

Μάλιστα από το οικονομικό επιτελείο διαρρέει πως έως το τέλος Ιουλίου ετοιμάζεται και ανάλογο νομοσχέδιο για να ψηφιστεί.

Η Μαρία Κορινθίου έδωσε μάχη για να κρύψει το βαθύ ντεκολτέ της

Ομορφότερη έκανε τη μέρα των τηλεθεατών και δη των ανδρών η Μαρία Κορινθίου με την άκρως σέξι της εμφάνιση στην εκπομπή Happy Day. Το βαθύ ντεκολτέ που πάλευε να "κρύψει".


Έφτιαξε το πρωινό του ανδρικού πληθυσμού η Μαρία Κορινθίου η οποία εμφανίστηκε με ένα άκρως βαθύ ντεκολτέ.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή  Happy Day και η ολόσωμη κόκκινη φόρμα της με το σέξι ντεκολτέ άναψε φωτιές στο πλατό και όχι μόνο.

13 Ιουνίου 2016

Εθνικό σχέδιο για την ιατρική κάνναβη ζητούν 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, κατέθεσαν 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον να απαντήσει σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προβεί, ώστε να αρχίσει διάλογος σε ανώτερο θεσμικό επίπεδο για την εκπόνηση ενός εθνικού σχεδίου για την ιατρική κάνναβη.


Οι 36 βουλευτές, με επικεφαλής τον Γεράσιμο Μπαλαούρα, ζητούν επίσης να πληροφορηθούν ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης σε σχέση με τη νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης και με ποιο χρονοδιάγραμμα.

Τι πρέπει να προσέξετε στην υποβολή της φορολογικής δήλωσης

Η ώρα της Εφορίας έφτασε. Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών «φόρτωσε» το πρόγραμμα για να υποδεχθεί τις φορολογικές δηλώσεις των εισοδημάτων και των κερδών του 2015 και περιμένει τη δημοσίευση στο ΦΕΚ των διατάξεων που ψήφισε η Βουλή για την απαλλαγή των ανέργων από τα τεκμήρια διαβίωσης και την κοινή δήλωση όλων όσοι έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης για να ανοίξει την «πύλη» στο σύστημα Taxis.


Εφέτος πάνω από 6.000.000 φορολογούμενοι θα κληθούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά το βασικό έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης.

Οσοι κατέχουν ακίνητα από τα οποία προκύπτουν εισοδήματα θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσουν το έντυπο Ε2 (αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας), ενώ όσοι ασκούν ατομικώς επιχειρηματικές δραστηριότητες ή ελευθέρια επαγγέλματα οφείλουν να συμπληρώσουν πρώτα το Ε3 (κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα). Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων λήγει κανονικά στις 30 Απριλίου.

Ο διαπληκτισμός του Φασουλή με τον Μουτσινά: «Εσένα Νίκο ποιος σου μίλησε;»

Το βράδυ της Κυριακής παρακολουθήσαμε το 10ο live του «Your face sounds familiar 3» από το οποίο δεν έλειψαν οι στιγμές έντασεις με κάποια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.


 Συγκεκριμένα την ώρα που μιλούσε η Κατερίνα Παπουτσάκη ο Νίκος Μουτσινάς πετάχτηκε να κάνει σχόλιο αλλά ο Σταμάτης Φασουλής τον έβαλε στη θέση του.

Το σχέδιο για το «πλαστικό» χρήμα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το σχέδιο των υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών για την επέκταση των ηλεκτρονικών πληρωμών.


 Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, σύμφωνα με το capital, θα είναι υποχρεωμένοι, προκειμένου να λάβουν την έκπτωση φόρου που οδηγεί στο αφορολόγητο όριο, να έχουν συγκεντρώσει αποδείξεις στις οποίες θα έχουν πληρώσει με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή άλλο τραπεζικό μέσο, σύμφωνα με την παρακάτω κλίμακα:

Πρώτη στην Ευρώπη σε εθελοντές αιμοδότες η Κύπρος

Με το 7% του πληθυσμού να είναι εθελοντές αιμοδότες, η Κύπρος βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των χωρών της Ευρώπης σε αναλογία πληθυσμού. Είναι, επίσης, μία από τις 62 χώρες παγκοσμίως, που καλύπτει τις ανάγκες της σε αίμα, με 100% εθελοντική και μη αμειβόμενη αιμοδοσία.


Η παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου, έχει ως φετινό σύνθημα «blood connects us all», καθώς το αίμα που προσφέρει ο αιμοδότης στον ασθενή ή τραυματία, συνδέει τους δύο ανθρώπους με ισχυρούς δεσμούς. Στόχος των εκδηλώσεων, είναι η ένδειξη ευγνωμοσύνης σε όλους τους αιμοδότες για την ανυπολόγιστη βοήθεια που προσφέρουν στην κοινωνία, αλλά και για να προσελκύσει νέους αιμοδότες. Για τη σημαντική αυτή μέρα, μίλησε στον «Φ» η εθελόντρια της Συντονιστικής Επιτροπής Αιμοδοσίας–Διαφώτισης (ΣΕΑΔ), κ. Ντίνα Χαρατζιά, η οποία αναφέρθηκε στην ίδρυση και την πορεία του εθελοντικού τμήματος.

Καταρρίπτουμε τους 4 πιο κλασικούς καλοκαιρινούς μύθους

Αστικοί μύθοι γύρω από το καλοκαίρι, αυτή η μάστιγα.
Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και μαζί του έχουν εμφανιστεί και όλα εκείνα τα μικρά μεν, αλλά ενοχλητικά προβλήματα. #παιζειμικροβιολακι


Ξέρεις πολύ καλά για ποια μιλάω. Από το struggle να βρεις τη σωστή πλεξίδα που θα διατηρήσει ωραία τα μαλλιά σου αλλά θα σε σώσει από τη νταλάκα μέχρι και το μέηκ απ που δεν θα λιώσει από τη ζέστη. Για να μην μιλήσω για την ταλαιπωρία που τραβάς όταν πηγαίνεις στην θάλασσα. (Μπορεί να ακούγομαι ως γκρινιάρα γιαγιά, αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λατρεύω το καλοκαίρι. Πάμε παρακάτω).

Κώστας Βουτσάς: "Κρατήσαμε σπέρμα και για δεύτερο παιδί!"

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού μετρούν αντίστροφα για την στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωρό, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο στις 20 Ιουλίου.


Σύμφωνα όμως με δηλώσεις του στο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, δεν έχουν σκοπό να μείνουν μόνο στο πρώτο παιδί. Ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε: "Ναι, είναι στα σχέδιά μας. Θα δούμε. Έχουμε κρατήσει σπέρμα στο ψυγείο για το ενδεχόμενο να κάνουμε και δεύτερο παιδί με εξωσωματική. Αυτό το παιδί το ήθελα πολύ, δεν το έκανα τυχαία. Είναι άλλη μια ψυχούλα, που θα τη λατρεύουμε".

Ζώδια Εβδομάδας: 13 - 19 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τις ημέρες που έρχονται;


Κριός
Νιώθετε πολύ κουρασμένοι από την καθημερινότητα και θέλετε επειγόντως να αλλάξετε τη ζωή σας, όμως καλύτερα να κάνετε υπομονή καθώς οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες για αλλαγές.

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ έως τις 10 το πρωί

Νέα ταλαιπωρία περιμένει σήμερα το επιβατικό κοινό της Αθήνας, λόγω στάσης εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί.


Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την ένταξη των αστικών συγκοινωνιών στο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και την καθυστέρηση της υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Πιο αυστηρή η ρύθμιση των 100 δόσεων - Τι αλλάζει από τον Ιούλιο

Πιο αυστηρή γίνεται από τον Ιούλιο η νομοθεσία για χιλιάδες φορολογούμενους οι οποίοι έχουν εντάξει παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το Δημόσιο στη ρύθμιση των 100 δόσεων.


Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου όσοι έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση του ν. 4321/2015 για τις 100 δόσεις θα τίθενται αυτόματα εκτός της ρύθμισης αυτής εφόσον καθυστερήσουν να πληρώσουν για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών οποιαδήποτε νέα οφειλή προς το Δημόσιο έχει βεβαιωθεί στο όνομά τους από τις 15 Δεκεμβρίου 2015 και μετά, καθώς επίσης και οποιαδήποτε νέα οφειλή προς το Δημόσιο θα βεβαιωθεί από δω και στο εξής.

Εύκολη υπόθεση η παραμονή Σπανούλη

Ο Σωτήρης Γεωργίου γράφει για το παρασκήνιο της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό.


Αυτή την φορά η υπόθεση της παραμονής του Σπανούλη στον Ολυμπιακό ήταν πιο εύκολη από ποτέ. Και αυτό καθώς τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρα αυτή την φορά. Οι εμφανίσεις του αρχηγού των "ερυθρολεύκων" στους τελικούς που τους έκρινε μόνος του, ήταν ξεκάθαρο ότι έστελναν από τον κόσμο το μήνυμα στην διοίκηση ότι πρέπει να κλείσει την καριέρα του ο Σπανούλης στο λιμάνι. Αλλά ούτως ή άλλως και οι αδελφοί Αγγελόπουλου αυτό ήθελαν να γίνει.

Επιχείρηση εκκένωσης της... δεύτερης Ειδομένης - Αδειάζουν τον καταυλισμό στο Πολύκαστρο

Επιχείρηση εκκένωσης του άτυπου καταυλισμού προσφύγων και μεταναστών στο βενζινάδικο στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Πολυκάστρου, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η ΕΛ.ΑΣ.


ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Από τις 07:30 το πρωί, διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν στην περιοχή προκειμένου να συνοδεύσουν τους 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες, περίπου, στα πούλμαν που θα τους μεταφέρουν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ομολόγησε τον φόνο ο φίλος του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο φίλος και συμμαθητής του 14χρονου που δολοφονήθηκε στη Γέφυρα του Δήμου Χαλκηδόνας, Θεσσαλονίκης, παραδέχθηκε τελικά στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν την πράξη του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο φόνος έγινε για ασήμαντη αφορμή.


 Ο καθ' ομολογίαν δράστης ήταν το άτομο με το οποίο επέστρεφε προς το σπίτι του ο άτυχος 14χρονος από τη βραδινή διασκέδαση το βράδυ του Σαββάτου.

10 Ιουνίου 2016

Βολές Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Άγκυρα για την Αγιά Σοφιά

Συστάσεις στην Άγκυρα ώστε να σεβαστεί την Αγιά Σοφιά έκανε το Στέιτ Ντιμπάρτμεντ, μετά την απόφαση της Τουρκίας να διαβάζεται το Κοράνι μέσα στον ιερό ναό καθημερινά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.


Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου από την Ουάσινγκτον το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την τουρκικά πλευρά να σεβαστεί τον χαρακτήρα του μνημείου, και την πολύπλοκη ιστορία της.

Οι πιο ακριβές ομάδες του Euro 2016

Η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail" παρουσίασε την αξία των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Euro 2016 με βάση τις πωλήσεις των ποδοσφαιριστών τους. Διαβάστε ποια χώρα διατηρεί τα σκήπτρα, αλλά και ποιος παίκτης αξίζει περισσότερο από... ολόκληρο το ρόστερ.

Οι 24 ομάδες είναι έτοιμες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με έπαθλο την κορυφή της Ευρώπης. Με αφορμή την έναρξη του σπουδαίου τουρνουά, η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail" παρουσίασε την αξία των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Euro 2016.

Στέλεχος Google: Απέχουμε «χρόνια, όχι δεκαετίες», από το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό

Στο ετήσιο συνέδριο των μετόχων της Alphabet, ο Έρικ Σμιντ μετέφερε στο απαιτητικό κοινό την εκτίμηση των μηχανικών του Google Autonomous Car ότι τα αυτόνομα οχήματα χωρίς οδηγό θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους τα επόμενα χρόνια, και σίγουρα όχι δεκαετίες αργότερα.


Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας, ο εκτελεστικός της πρόεδρος της Alphabet, αναφέρθηκε στα εμπόδια που συναντούν τα αυτόνομα οχήματα, συμπεριλαμβανομένης των νομικών, αλλά απάντησε στην ερώτηση του μετόχου μεταφέροντας σε τι συμφωνούν οι εμπλεκόμενο στο φιλόδοξο πρότζεκτ.

Τα σενάρια που εξετάζει η Ασφάλεια για το θάνατο Μαυρίκου με την Porsche

Ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA τα οποία αναμένεται να επιβεβαιώσουν, όπως όλα δείχνουν, ότι ο οδηγός που απανθρακώθηκε χθες στο μαύρο Cayenne που τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό είναι ο Παναγιώτης Μαυρίκος, η Ασφάλεια προσπαθεί να ανακαλύψει τα αίτια του δυστυχήματος.


Τα σενάρια που εξετάζονται είναι αυτό της δολιοφθοράς, της μηχανικής βλάβης αλλά και των παθολογικών αιτιών που μπορεί να δημιούργησαν δυσφορία στον Μαυρίκο με αποτέλεσμα το σύρσιμό του στο διαχωριστικό διάζωμα, τη διαρροή καυσίμου και εν συνεχεία την ανάφλεξη του τζιπ.

Βόμβα από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο ζήτημα των ομαδικών απολύσεων

Εισήγηση - βόμβα του γενικού εισαγγελέα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου κρίνει ασύμβατη με το κοινοτικό δίκαιο τη δυνατότητα που παρέχει η ελληνική νομοθεσία στον εκάστοτε υπουργό Εργασίας να αρνείται σε επιχειρήσεις τη διενέργεια ομαδικών απολύσεων.


Η εισήγηση αλλά και η απόφαση που αναμένεται το επόμενο διάστημα και εκτιμάται ότι θα ακολουθήσει τη θέση του εισαγγελέα, βάζει φωτιά στη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι ομαδικές απολύσεις αποτελούν ένα από τα πλέον δύσκολα, ανοικτά θέματα μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών. Και αυτό γιατί αρνητική θέση του γενικού εισαγγελέα του Ευρωδικαστηρίου (ΔΕΕ) σε σχέση με το «υπουργικό βέτο» στο θέμα των ομαδικών απολύσεων που υπερασπίζεται η ελληνική κυβέρνηση, σίγουρα δυσκολεύει την όποια διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας και ισχυροποιεί αυτή των δανειστών που εδώ και χρόνια ζητούν να καταργηθεί η δυνατότητα παρέμβασης της διοίκησης στο θέμα. Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά, σε μια προσπάθεια να «αποφύγει» το θέμα, μέσω μιας υπουργικής απόφασης και χωρίς να καταργήσει το «βέτο», εξουσιοδότησε το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας να αποφασίζει, στο οποίο μάλιστα προΐσταται ο εκάστοτε διορισμένος από την κυβέρνηση γενικός γραμματέας Εργασίας.

9 Ιουνίου 2016

Μάθετε τι φταίει και αυξήθηκαν οι θάνατοι από καρκίνο

Η οικονομική κρίση και όσα τη συνοδεύουν - ύφεση, λιτότητα, ανεργία, μειωμένες δημόσιες δαπάνες για την υγεία - έχουν αυξήσει τους θανάτους από καρκίνο, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.


Η μελέτη, που αφορούσε σε πάνω από 70 χώρες μεσαίου και υψηλού εισοδήματος, εκτιμά ότι η διεθνής κρίση του 2008-10 συνδέεται με πάνω από 263.000 θανάτους από καρκίνο μόνο στις 35 χώρες του ΟΟΣΑ. Οι 169.000 έξτρα θάνατοι έχουν συμβεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Θεοδωράκης για Ψινάκη: Πέντε μέρες, 400 εκατομμύρια δολάρια

Πώς σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού το ταξίδι του δημάρχου Μαραθώνα στην Κίνα.


Για έναν μεθοδικό και αποτελεσματικό μάνατζερ έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στο δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη και το ταξίδι του στην Κίνα.

Εκλογικός νόμος πριν τα μπάνια του λαού

Μπορεί η Συνταγματική Αναθεώρηση να απαιτεί διαβούλευση ενός έτους, καθώς πρέπει να περάσει από δύο κοινοβουλευτικές περιόδους, ωστόσο η αλλαγή του εκλογικού νόμου βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στις άμεσες προτεραιότητες του Μεγάρου Μαξίμου.


Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών την Τρίτη σημείωσε ότι η αλλαγή του εκλογικού θα γίνει «άμεσα», με πληροφορίες του newsbeast να κάνουν λόγο για πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να έχει ολοκληρωθεί ει δυνατόν και πριν το κλείσιμο της Βουλής τον Αύγουστο. Δεδομένου ότι τούτο γεννά ερωτήματα και εγείρει σε πολλές περιπτώσεις σπέκουλα για τυχόν πρόθεση της κυβέρνησης για στήσιμο καλπών, στο Μαξίμου υπογραμμίζουν ότι η πρωτοβουλία για την αλλαγή του εκλογικού νόμου οφείλει να γίνει σε «καθαρό» πολιτικό χρόνο, ώστε να μην μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως επιχειρείται εκ του πονηρού και διαβεβαιώνουν πως οι κάλπες θα στηθούν το 2019 με την ολοκλήρωση της τετραετίας.

Καπνιστές: αδύναμοι μπροστά σε πειρασμούς

Η θέα μιας όμορφης γυναίκας όχι μόνο «κόβει» τα γόνατα των ανδρών, αλλά μπορεί να κάμψει και την αποφασιστικότητά τους.


Εάν μάλιστα οι άνδρες είναι καπνιστές και επιχειρούν να κόψουν το κάπνισμα, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Evolution & Human Behavior. 

8 Ιουνίου 2016

Η κορυφαία ενδεκάδα του EURO

Σε εκδήλωση στο Παρίσι την Τρίτη, η UEFA έκανε γνωστούς τους 11 παίκτες που επέλεξε ο κόσμος μέσα από τη σχετική ψηφοφορία ως μέλη της καλύτερης ομάδας όλων των εποχών σε EURO, 1960- 2016.


Στη σχετική διαδικασία είχαν επιλεγεί αρχικά 50 ποδοσφαιριστές, με τους «εκλεκτούς» των 3.500.000 συμμετεχόντων στα 56 χρόνια ιστορίας της διοργάνωσης να είναι οι:

Η Τέτα Καμπουρέλη δίνει οδηγίες για τη φροντίδα του στήθους

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν στον αέρα του «Πρωινούλι»,  με την Τέτα Καμπουρέλη. Συγκεκριμένα, έφτιαξε λάδι για σύσφιξη στήθους και σώματος, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί.


Έφερε μαζί της στο πλατό ένα πλαστικό στήθος, το οποίο άρχισε να τρίβει, προκειμένου να δείξει στους τηλεθεατές πώς να χρησιμοποιούν το λάδι.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΜΜ - ΛΙΜΑΝΙΑ / Απεργιακό λουκέτο σε νοσοκομεία και σχολεία

Οι δημόσιες δομές υγείας θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη με προσωπικό ασφαλείας, αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχει εξαγγείλει 24ωρη πανελλαδική πανυγειονομική απεργία και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, στις 11:00.


Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διεκδικούν, μεταξύ άλλων, δωρεάν δημόσια υγεία-πρόνοια με καθολική πρόσβαση, επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση, μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού, ανανέωση συμβάσεων των εργαζομένων που υπηρετούν στην εκτέλεση κοινοτικών προγραμμάτων, ένταξη στα ΒΑΕ, κατάργηση του νόμου για το ασφαλιστικό και ανάκτηση των μνημονιακών απωλειών.

Γιάννης Μπέζος: Η απίστευτη δήλωσή του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Συνέντευξη στο jenny.gr παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος με αφορμή την παράσταση του «Πλούτου» του Αριστοφάνη στην οποία πρωταγωνιστεί και έδωσε μια απάντηση χρησιμοποιώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του.


Σε ερώτηση για το αν έχουν γίνει λάθη στον καλλιτεχνικό χώρο απάντησε πως στον αθλητισμό υπάρχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στην πολιτική αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο, δεν υπάρχουν πρότυπα.

4 Ιουνίου 2016

Αυτό είναι το σποτ του Athens Pride που έκοψε το ΕΣΡ (βίντεο)

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέρριψε δύο φορές το σποτ του Athens Pride τονίζοντας ότι δεν ήταν αρκούντως σαφές και ξεκάθαρο το μήνυμα.


Η απάντηση της Athens Pride στο ΕΣΡ

«Το φετινό σποτ για το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας – Athens Pride 2016 κατατέθηκε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για έγκριση ως κοινωνικό μήνυμα σύμφωνα με την υπόδειξη Αριθ. 3/19.12.2011. Η πρώτη απάντηση ήρθε τηλεφωνικώς αφού σύμφωνα με την κρίση της επιτροπής που είναι αρμόδια για την έγκριση ή την παραπομπή των αιτημάτων σε ολομέλεια, η οποία σημειωτέον δεν υπάρχει, ήταν πως το μήνυμα «δεν ήταν ξεκάθαρο».

Στα μουλωχτά κατήργησαν φοροαπαλλαγές και «σκοτώνουν» 73 μικρά νησιά με έως 3.100 κατοίκους!

Στα... μουλωχτά η κυβέρνηση έβαλε τέλος στο ευνοϊκό καθεστώς φορολογίας εισοδήματος που ίσχυε από το 1997 – Μαχαίρι στο εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων - Αυξήσεις-φωτιά από 46% έως και 86% στη φορολόγηση εταιρειών - Αναλυτικοί πίνακες


Τέλος στο ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης που ίσχυσε για 20 χρόνια σε 73 μικρά νησιά της χώρας με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους έβαλε στα ... μουλωχτά η κυβέρνηση. Οι ρυθμίσεις που προέβλεπαν μειωμένους συντελεστές φορολογίας εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα που βρίσκονται στα νησιά αυτά καταργήθηκαν σιωπηρά από την 1η-1-2016!  Το αποτέλεσμα είναι να προκύπτουν πλέον αυξημένοι φόροι εισοδήματος για όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχους κατοίκους των νησιών αυτών με ετήσια εισοδήματα μεγαλύτερα από τα σημερινά νέα μειωμένα αφορολόγητα όρια των 8.636 ευρώ για τους μη έχοντες εξαρτώμενα τέκνα, των 8.863 ευρώ για τους έχοντες ένα εξαρτώμενο τέκνο και των 9.090 ευρώ για τους έχοντες δύο εξαρτώμενα τέκνα. Επιπλέον, για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν τη μορφή νομικών προσώπων ή νομικών οντοτήτων και είναι εγκατεστημένες στα συγκεκριμένα νησιά, οι συντελεστές φορολόγησης επί των κερδών του έτους 2016 αυξάνονται κατά 46,46% έως 85,9%, από τα επίπεδα του 15,60% - 19,80% στο επίπεδο του 29%!

Νέο "μαργαριτάρι" Φίλη: Είπε λαμπάδα την Ολυμπιακή δάδα (VIDEO)

Λάτρης και γνώστης της ιστορίας του Μοχάμεντ Αλι έδειξε ότι είναι ο υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ο οποίος όμως μπέρδεψε τη δάδα με τη λαμπάδα, αναφερόμενος στη στιγμή που ο Αμερικανός πυγμάχος άναψε το βωμό των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα.


Ο κ. Φίλης εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του θρυλικού Αλι λέγοντας: «Το όνομά του συνδέθηκε με την πορεία χειραφέτησης των μαύρων Αμερικανών» και ανέλυσε τις ιστορικές αποφάσεις του Κάσιους Κλέι, όπως την άρνησή του να πολεμήσει στο Βιετνάμ.

Το «γκάτζετ» των 750 ευρώ που διπλώνει μόνο του τα ρούχα σας

Αν το δίπλωμα των ρούχων είναι μια βαρετή και χρονοβόρα για σας διαδικασία, υπάρχει αυτός ο ρομποτικός βοηθός που μπορεί να σας απαλλάξει από την «αγγαρεία».


Εταιρεία startup από το Σαν Φρανσίσκο παρουσίασε το FoldiMate, τον ρομποτικό βοηθό της μπουγάδας που διπλώνει αυτόματα τα ρούχα.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνα : «Άργησα να συνέλθω»

Η Πέγκυ Ζήνα σε μία κατάθεση ψυχής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2nightshow»,  μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, για τις δύσκολες στιγμές  στο χειρουργείο, για τους φόβους που είχε ότι όλα κρέμονταν από μια κλωστή.


Ένα σοβαρό  πρόβλημα υγείας, στις φωνητικές της χορδές  που έκανε την εμφάνιση του τρία χρόνια πριν  γονάτισε τη μεγάλη ερμηνεύτρια και  οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο .

Παρίσι: Υποχωρεί ελαφρά η στάθμη του νερού στον Σηκουάνα

Η στάθμη του νερού στον ποταμό Σηκουάνα υποχώρησε ελαφρά σήμερα το πρωί στο Παρίσι, για πρώτη φορά εδώ και μια εβδομάδα, καθώς έπεσε κάτω από τα 6,07 μ. γύρω στις 6.00 τοπική ώρα (7.00 ώρα Ελλάδας), αφού είχε ανεβεί έως 6,10 μ. στις 02.00, ανακοίνωσε η υπηρεσία πρόληψης Vigicrues.


Έπειτα από οκτώ ημέρες συνεχούς ανόδου των υδάτων, ο Σηκουάνας επανήλθε έτσι στο επίπεδο που είχε χθες στις 20.00 στο Παρίσι, επιβεβαιώνοντας ένα ανώτατο όριο για την άνοδο της στάθμης του νερού.

Πέθανε ο Μοχάμεντ Άλι

Θρήνος στον παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου (4/6) ο Μοχάμεντ Άλι πέθανε σε ηλικία 74 στις ΗΠΑ. Τι λέει η ανακοίνωση της οικογένειας.


Από το βράδυ της Πέμπτης ο σπουδαίος πυγμάχος Μουχάμεντ Άλι νοσηλευόταν στο Φοίνιξ της Αριζόνα με αναπνευστικά προβλήματα σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως φαίνεται, ο επιβαρυμένος οργανισμός του 74άχρονου άνδρα δεν άντεξε και το Σάββατο (4/6) έχασε τη μάχη με τον θάνατο.