12 Δεκεμβρίου 2015

Δεκατρείς αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλάβουν έναν ηλικιωμένο καστανά στη Θεσσαλονίκη [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, όταν εν μέσω των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, όχι ένας αλλά 13 αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν ηλικιωμένο καστανά, έπειτα από καταγγελία. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν άντεξε την ένταση και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία έκανε κατάσχεση στο καρότσι του.


Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος της συμπρωτεύουσας seleo.gr:

Επτά αστυνομικοί με κράνη, μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς.

Μετά από σχετική καταγγελία οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήθελαν να συλλάβουν τον ηλικιωμένο που φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται.



Ο ίδιος αντέδρασε έντονα και λόγω της έντασης και της ηλικίας του έχασε τις αισθήσεις του. Το πλήθος που κοιτούσε το περιστατικό αποσβολωμένο, έσπευσε αμέσως πάνω από τον ηλικιωμένο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί τράβηξαν απότομα το καρότσι, τα κάστανα έπεσαν στο έδαφος και στην γωνία απέναντι περίμενε γερανός για να «σηκώσει» το καρότσι.

Την ίδια ώρα έφτασε και περιπολικό προκειμένου να πάρει τον ηλικιωμένο καστανά.

Τελικά έφτασε πρώτα το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άνδρα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν στο σημείο 13 αστυνομικοί, δύο περιπολικά και ένας γερανός.

Όλα αυτά για έναν ηλικιωμένο καστανά.

Το περιστατικό σε φωτογραφίες από το parallaximag.gr





Υπενθυμίζεται πως μια αντίστοιχη περίπτωση κυνισμού είχε έρθει στη δημοσιότητα πριν από περίπου ένα μήνα, όταν είχε συλληφθεί ένας 92χρονος που πουλούσε κάστανα χωρίς άδεια στα Τρίκαλα. Πρόστιμο 5.000 ευρώ υπεβλήθη και σε μια 79χρονη γυναίκα επίσης στα Τρίκαλα που πουλούσε λιγοστές ποσότητες μαϊντανού, σπανακιού, καρότων και παντζαριών στη λαϊκή χωρίς άδεια.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου